A műholdas (GPS) nyomkövetés napjainkban már nagy népszerűségnek örvend, mind a vállalkozások mind a magánszemélyek részéről. Számos hasznos funkciója segítségével, nem csak a gépjárműflottával rendelkező vállalkozások, hanem a magányszemélyek részére is hasznos és elengedhetetlen eszköznek bizonyul.

Gépjárművédelem

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer segítségével online térképes felületen, mobilról, a nap 24 órájában követhető az autónk mozgása. Az útvonal lekérdezéssel pontos térképen jeleníthető meg a tervezett út, a mentett adatokat korlátlan ideig megtekinthetjük. A céges és a magán utak elkülönítve kezelhetők a rendszerben, céges felhasználásnál pedig praktikus funkció a menetlevél vagy útnyilvántartás generálás, amellyel automatikus riportok hozhatók létre egy kattintással.

Flottakövetés

A flottakövetés már nem csak a szállítmányozók számára elérhető szolgáltatást jelent, ami ráadásul költséges technikai berendezést igényel. Nem csak nagy gépjárműparkkal rendelkező vállalkozásoknak és szállítmányozóknak nyújt segítséget a költségek megtakarításában. Ma már egyre több kis cég, és magánszemély is igénybe veszi az AS Solutions flottakövető szolgáltatását. Legyen szó személyautóról, vagy kishaszongépjárműről, esetleg tehergépkocsiról a flottakövetés segítséget nyújthat a tulajdonosnak.

Nincs szükség bonyolult adminisztrációra, szúrópróbaszerű ellenőrzésekre. Hiszen egy rendszeren belül a nap 24 órájában bármikor ellenőrizheti a gépjárművet. Megtudhatjuk azt, hogy hol tartózkodik, milyen útvonalon közlekedett, mennyi üzemórát működött. Ráadásul lehetőség van különböző beállításokat is alkalmazni. Ilyenek például a sofőr ellenőrzés és az üzemanyag kontroll.

Költségmegtakarítás

A követés folyamatos segítséget ad a költségek ellenőrzésében is, hiszen gépjárműveinkről naprakész statisztikákat kapunk. Így pillanatok alatt értesülhetünk a felesleges kiadásokról, amit rövid időn belül lecsökkenthetünk, vagy teljesen megszüntethetünk. Mindemellett az időbeosztásunkat is sokkal inkább koordinálhatjuk, amivel szintén plusz bevételeket nyerhetünk.

Ajánlatot kérek műholdas gépjárművédelem beszerelésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems