GPS, Global Positioning System, vagyis Globális Helymeghatározó rendszer. A Föld bármelyik pontján, éjjel-nappal működik, és műholdak segítségével méri be a nyomon követett tárgy helyét. A rendszer alapelemei a műholdak, melyekből 24 db van Föld körüli pályán, és a GPS koordináták meghatározásánál legalább háromnak láthatónak kell lennie. További fontos elemei a vevőkészülékek, például a kocsiba beépített GPS, mely a műholdakról érkező jeleket begyűjti és kiértékeli. Ahhoz, hogy, meg tudja határozni a pontos helyet, minimum 3 műhold adata szükséges, mivel a műholdak a saját helyzetüket küldik el, és a műholdak helyzetei alapján számítja ki a vevőkészülék a saját helyét. Ha a negyedik műhold adatait is lehívja, akkor magassági adatokat is képes megjeleníteni, ez a 3D-s meghatározás.

A GPS-t napjainkban szinte már mindenki használja valamilyen módon. Beépíthető drágább használati tárgyakba, mint például autókba, mobiltelefonokba, laptopokba és sok minden másba is.

Mire szolgál az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer?

A gépjárművédelem a gépjárművünk védelmére szolgál, ám ennél kicsit összetettebb feladatot lát el. Vannak eszközök, melyekkel próbálkozhatunk, ha védelemről van szó, mint például a kormányzár és az indításgátló is, ám ezek használata nem mindig elégséges.

Sokan használunk riasztót is, ami a mai világban már inkább idegeskedést vált ki az emberekből a hangja miatt, viszont azzal, hogy talán szomszédunk autóját lopják épp, és nem véletlenül indult be a riasztó, már senki sem foglalkozik. Fontos megjegyezni, hogy ezek a kellékek a gépjárművédelem rendszerét remekül kiegészítik, de önmagukban kevésnek bizonyulnak.

Mi a gépjárművédelem feladata

 

Használja ki az okostelefonok nyújtotta lehetőségeket

Amióta a mobiltelefonokból okostelefonokra váltottunk, valójában egy kis számítógépeket hordhatunk magunknál. Miért ne használná ki maximálisan az okostelefonjában rejlő lehetőségeket és használná fel a gépjárműve megóvására?

Az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer használatával, Ön olyan hatékony lopásvédelemmel ruházhatja fel autóját, ami a tényleges lopás bekövetkezte után is lehetőséget kínál arra, hogy Ön visszakapja autóját.

A műholdas összeköttetésen alapuló online nyomkövető rendszerhez Ön már a saját telefonjáról is csatlakozhat. Csupán internet elérés szükséges ahhoz, hogy bárhol, bármikor belépjen az internetes felületre és leellenőrizze autója helyzetét.

Ajánlatot kérek műholdas gépjárművédelemre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems