A vállalati telephelyek, üzletek védelmének leglátványosabb és leginkább kedvelt eleme a kamera rendszer. Tapasztalatunk szerint üzleti partnereink jelentős részében felmerül egy kamera rendszer kiépítésének gondolata, amikor telephelye vagy üzlete védelmének kialakítását tervezi. Fontos azonban tudni, hogy egy jól kialakított kamera rendszer szerepe a vállalkozás életében jelentősen túlmutathat a klasszikus vagyon-, értékvédelmen.

 

Mik egy kamera rendszer telepítésének leggyakoribb okai?

 

A legalapvetőbb természetesen a klasszikus vagyonvédelmi szempont, azaz a telephely bejárati részei, valamint az épületen kívüli területek megfigyelése, melyek felvételeit rögzítjük, így egy vagyonvédelmi esemény esetén visszanézhető. Jobb eredményt érhetünk el azonban akkor, ha a kamera rendszert kiterjesztjük az épületen, üzleten belüli területekre, természetesen célzott azokra, melyek a partner céljait képesek kiszolgálni. A vagyonvédelmi szempontok esetén egészen más területeket szükséges megfigyelni, mint pl. egy üzleten belüli vásárlói szokások elemzésénél.
Fontos tehát megértenünk az Ön célját, hogy mit szeretne elérni a kamera rendszerrel, és ennek megfelelően tudjuk megtervezni rendszerét.
Az igényfelmérés során a vagyonvédelmi cél mellett egyéb alternatív alkalmazási területeket is érdemes megvizsgálni, úgy, mint munkavédelmi szempontok, munkahelyi balesetek, telephelyen belüli mozgások megfigyelése, anyagmozgások követhetősége, beléptető rendszerrel integrált kamera rendszer előnyei, üzlethelyiség esetén marketing statisztikák, vásárlói szokások elemzése.
A kamera rendszerre is igaz, hogy ha nem egy eszközként tekintünk rá, hanem egy globális koncepció részeként, akkor a kiépítésére fordított beruházás megtérülési ideje jelentősen csökkenthető.

 

Milyen rendszerekben érdemes gondolkozni?

 

Könnyű kérdésnek tűnik, de a válasz sokszor nem egyértelmű! Partnereink igényei igen széles skálán mozognak. Megtalálhatóak közöttük, akinek a csúcskategóriás, legújabb technikai megoldásokra és magas minőségre van szüksége, és természetesen azok is, akinek megfelel egy standard minőség, de a fő szempont a kimagasló ár-érték arány.
A kamera rendszereknél is igaz, hogy a gyártók minden igény kiszolgálására törekszenek, így a piacon megtalálható termékpaletta talán már túlságosan is bőséges. Ebből sajnos az is következik, hogy egy beruházás során ki kell tudni választani azt a rendszerfelépítést, és a hozzá tartozó eszközrendszert, mely biztonsággal ki tudja szolgálni az Ön igényeit, és megfelelő ár-érték aránnyal bír. A mai kínálat mellett ez nem egyszerű!
Amennyiben minket választ a kamera rendszer tervezésére és kivitelezésére, pontosan és alaposan fogjuk megismerni az Ön igényeit! Képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségével, olyan kamera rendszert építünk ki, mely garantáltan kiszolgálja az Ön igényeit, és lehetőség szerint még azokat az igényeket is, melyek csak a rendszer első használata során merül fel Önben!

 

Miért minket válasszon?

 

A hangsúlyos különbség a minőségi kivitelezés, pontos határidőtartás mellett leginkább a projektjeink előkészítésében, tervezésében és dokumentálásában található. Nem győzzük hangsúlyozni a kamera rendszerek tervezése során az előkészítési munkák fontosságát, azon belül is a pontos és alapos igényfelmérést, mely a jól megtervezett kamera rendszer alapja. A tervezés során tett javaslatainkat igény esetén helyszíni felvételek készítésével, termékbemutatóval tesszük teljessé, így Ön megbizonyosodhat arról, hogy a tervezett rendszer biztosan alkalmas lesz az Ön igényeinek kiszolgálására.

Kamera rendszerekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez bizalommal! Célunk, hogy Ön a leginkább megfelelő rendszert kiépíttetve hosszú távon elégedett legyen szolgáltatásunkkal!

 

Mechanikai védelmi rendszerek

Riasztó rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Beléptető rendszerek

Kérjen ajánlatot kamerarendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems