A beléptető rendszerekkel kapcsolatosan azt tapasztaltuk, hogy a tervezés alatt sok partnerünkben merült fel kétely a rendszer hatékonyságát illetően, és látva egy beléptető rendszer bonyolult felépítését, alaposan megfontolták, hogy belevágjanak-e. Valóban, egy beléptető rendszer tervezése és telepítése bonyolult feladat, mely komoly felkészültséget igényel a tervezőtől és a telepítést végző szakemberektől egyaránt.
A beléptető rendszerek sajátossága, hogy nem egy önmagában felszerelt, mindentől független passzív rendszerről van szó, hanem egy olyan rendszerről, melyet napi szinten minden dolgozónak használnia kell. Ez bőven okozhat kellemetlenségeket azoknak, akik addig szabad mozgáshoz szoktak, mégis az eredmény magáért beszél.

 

Mik az előnyei egy beléptető rendszernek?

 

Egy jól kialakított beléptető rendszer komoly segítsége lehet a cégvezetésnek. Információt szolgáltat a telephelyen belüli mozgásokról, fenntart egy alapvető rendet, fegyelmet amellett, hogy természetesen az alapvető feladata a telephelyre, irodaházba történő ellenőrzött belépés, valamint a jogosultsághoz kötött mozgás az épületen, telephelyen belül. Számos példát sorolhatunk, ahol nem pusztán az ajtókon történő áthaladásra használják a rendszert, hanem pl. munkaidő nyilvántartása, mely akár automatikusan adatokat szolgáltathat a bérszámfejtés részére, vagy rendszámfelismerővel integrálva a gépjármű beléptetés kezelésére.
Vagyonvédelmi szempontból az elsődleges funkciója, hogy jogosultsághoz köti az ingatlan bizonyos helyiségeibe, részeibe történő belépést. Egy beléptető rendszer segítségével minden dolgozó és vendég mozgása visszakövethető, így pl. lopás esetén jó eséllyel szűkíthető az elkövetői kör.
A nagyvállalati minőségű beléptető rendszerek könnyen integrálhatóak akár vállalatirányítási környezetbe is. A felhasználói adatok tetszőlegesen riportálhatók, így könnyen beilleszthetőek pl. egy gyártási folyamatba is, mellyel egyszerűen azonosíthatjuk a gyártási műveletet végző dolgozót.

 

Milyen rendszert érdemes választani?

 

A beléptető rendszerek piaca talán a legszűkebb a biztonságtechnikai eszköztárban. Természetesen itt is megtalálható a profi nagyvállalati eszközrendszer ugyanúgy, mint az alacsonyabb minőségi kategória, korlátozott tudással, melyek között komoly árkülönbség van.
Ami tanácsot adhatunk az az, hogy a jó ár-érték aránymellett, érdemes odafigyelni a rendszer egyszerű és költséghatékony bővíthetősége, valamint arra, hogy olyan gyártó termékét válasszuk, mely hosszútávon elérhető lesz, és megfelelően tudja supportálni Önt.
A beléptető rendszer kiválasztásában szakértő kollégáink állnak a rendelkezésére!

 

Miért minket válasszon?

 

A hangsúlyos különbség a minőségi kivitelezés, pontos határidőtartás mellett leginkább a projektjeink előkészítésében, tervezésében és dokumentálásában található. A beléptető rendszer tervezése során kiemelten fontos a pontos és alapos igényfelmérés, mely a jól működőbeléptető rendszer alapja. Egy rosszul kiválasztott, vagy felépített rendszer komoly, hatékonyságban és végső soron pénzben mérhető veszteséget is okozhat amellett, hogy a kiépítésre fordított költség sem térül meg.

Beléptető rendszerekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez bizalommal! Célunk, hogy Ön a leginkább megfelelő rendszert kiépíttetve hosszú távon elégedett legyen szolgáltatásunkkal!

 

Mechanikai védelmi rendszerek

Riasztó rendszerek

Kamera rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Kérjen ajánlatot beléptető rendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems