Miért minket válasszon?

Minden leendő ügyfelünkben motoszkál ez a kérdés, hiszen számos vagyonvédelmi cég nyújt őrzésvédelmi szolgáltatást, és a szolgáltatási díjak is igen széles skálán mozognak.

 

Itt következne az, ahol felsoroljuk, azon sztenderd okokat, amelyeket minden szolgáltató állít magáról. Pl. Megbízhatóak, Tapasztaltak, Szakemberek, Profik vagyunk, mely mind igaz, de mégis úgy gondoljuk, hogy nem ez az a válasz, amit Ön keres. Sokkal inkább az, hogy a szolgáltatás nyújtásakor rendelkezésre bocsájtjuk kollégáink szakmai tapasztalatát, így Önnek csak a szolgáltatás minőségére vonatkozó elvárását kell megfogalmaznia, a Hogyanra mi megadjuk a választ!

 

Őrzésvédelmi szolgáltatásunk kapcsán figyelmébe ajánljuk Biztonsági audit szolgáltatásunkat is, mely szerves része, sőt egyik alappillére a jól működő szolgáltatás kialakításának. Az átvilágítás pedig az alapja egy jól működő vagyonvédelmi koncepció kialakításának, melynek egyik része az őrzésvédelem. Biztonsági audit szolgáltatásunkat és a védelmi koncepció kialakítását egy hosszútávú őrzésvédelmi szerződés esetén részben vagy egészben díjmentesen nyújtjuk Megbízóinknak!

 

A másik ok, amiért érdemes minket választania az, hogy komplex vagyonvédelmi szolgáltatóként az őrzésvédelmi szolgáltatás mellett biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, karbantartásával, valamint távfelügyeleti szolgáltatásainkkal is állunk partnereink rendelkezésére, így Önnek csak egy dedikált kapcsolattartóval kell kommunikálnia, bármely szolgáltatásról legyen szó.

 

Végül, de nem utolsó sorban jelenlegi partnereink azért dolgoznak velünk, mert cégünk mérete már elvárhatóvá teszi számukra a megfelelő szakmai hozzáértést, ugyanakkor Megbízóinkat továbbra is egy kisvállalkozás rugalmasságával szolgáljuk ki!

Kinek ajánljuk?

Szolgáltatásunkat elsődlegesen azon cégek felelős döntéshozóinak ajánljuk, akik nem rendelkeznek szakmai biztonsági vezetéssel, és a vagyonvédelem, mint egy szükséges kelléke a vállalkozás életének önműködő életet él. Megörökölt, vagy évek során kialakult szokások alapján működik, és általában csak akkor kerül terítékre, amikor egy vagyonvédelmi esemény után felteszik a kérdést, hogy „Miért költünk ennyit a szolgáltatókra, ha újra és újra bekövetkezik a kár?” Ezekben az esetekben javasoljuk az őrzésvédelmi szolgáltatás felülvizsgálatát, a koncepció kialakítását, frissítését, és ehhez a szükséges szolgáltatások, köztük az őrzésvédelem testre szabását.

 

Természetesen szolgáltatásunk elérhető azon biztonsági vezetők számára is, akik felelős vezetőként költséget és időt kívánnak megtakarítani az által, hogy egyetlen kiemelt kapcsolattartóval kommunikálva egy szolgáltatóval egyszerűen lefedhetik vagyonvédelmi igényeik teljes spektrumát.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A második legfontosabb kérdés, mely felmerül leendő ügyfelünkben. Tekintettel a szolgáltatás egyediségére nincs egységár, melyet megadhatnánk. Minden Megbízó és minden terület, azon belül pedig minden feladat más összetételű, ezáltal más elvárásokat támasztanak a szolgáltatók és a szolgáltatás nyújtásában résztvevő személyzet felé.

 

Árainkat minden esetben a vonatkozó jogszabályok által meghatározott feltételek szerint kalkuláljuk, és szem előtt tartjuk a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara ajánlását. Úgy gondoljuk, hogy minőségpolitikánkban meghatározottaknak megfelelően nem célunk a legolcsóbbnak lenni, sokkal inkább célunk kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása reális áron.

Hogyan veheti igénybe?

Az első lépés – a kapcsolatfelvétel után - minden esetben egy díjmentes személyes konzultáció a Megbízó döntéshozó vezetésével. Ezen a megbeszélésen bemutatjuk a lehetőségeket, és egyeztetjük az igényeket. A konzultáción elhangzott igények alapján árajánlatot készítünk, melynek elfogadása után elkészítjük szerződéstervezetünket. Szerződéskötés után a feladatokat gyorsan és rugalmasan végezzük el. Megkezdjük a szolgáltatás nyújtásához szükséges személyzet felvételét, majd a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően a szolgáltatás nyújtását. Tekintettel arra, hogy - bármilyen alapos is az előszűrésünk a munkaerő-felvétel során – az őrzésvédelmi szolgáltatás első időszakában viszonylag magas a személyzet fluktuációja, így elmondható, hogy nagyságrendileg két hónap alatt összeáll az a személyzet, mellyel Megbízónkat hosszabb távon is megfelelő minőségben tudjuk kiszolgálni.

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems