A mechanikai védelmi eszközök a vállalati telephelyek, üzletek esetén is elhagyhatatlan részét képezik a védelmi megoldásoknak. Természetesen döntően más az alkalmazásuk célja, mint egy lakás vagy családi ház védelme esetében. Legtöbbször nem csak felhasználási módjukban különböznek, hanem felépítésükben, robosztusságukban, méretükben is. A láthatatlan kivitel, és a dizájnba illeszkedés helyett előtérbe kerülnek az ipari kivitelű, használati terhelés szempontjából strapabíróbb kialakítású eszközök.

 

Vállalati telephelyek, üzletek védelme során a mechanikai védelmi eszközök felhasználása általában eltolódik az egyszerű hevederzár, biztonsági zárbetétkérdéskörétől a főkulcsos zárrendszerek, automata kapuk, motoros rácsok, és üvegfóliázás irányába. Természetesen a klasszikus fix rácsozatok sem hiányozhatnak, - sőt, alkalmazási területük nő - hiszen egy raktár épület ablakai esetén kisebb mértékben számít a kilátás szépsége, annál inkább az általuk nyújtott védelem praktikussága, egyszerűsége. A mechanikai védelmi eszközök családjába igen sok termék tartozik, melyek lehetnek széria gyártott, vagy egyedileg az Ön igényeire szabott megoldások. A telephely, üzlet védelmének egyik alap szempontja, hogy a behatolók mindig a könnyebb, kockázatmentesebb módokat és útvonalakat választják a behatolás során. Fontos tehát, hogy a védelem mindig annyira erős, amennyire a leggyengébb eleme ellenálló!A mechanikai eszközök esetében is általában a vegyes megoldások a hatékonyak, ezek egészítik ki egymást, illetve terelik, irányítják a behatolót egy olyan pontra, ahol bár ő ezzel nincs tisztában, mégis a legnagyobb a lebukás esélye.

 

Mechanikai védelmi megoldásainkat minden esetben az Ön telephelye, üzlete szerinti igényre szabva állítjuk össze. Amennyiben úgy gondolja, hogy Ön is szeretné biztos alapokon tudni telephelye védelmét, úgy szakértő kollégáink felmérik az igényeit, tájékoztatják Önt a lehetőségekről, és elkészítik az optimális védelemhez szükséges megoldásokat tartalmazó árajánlatot.  Megrendelése után, beszerezzük a szükséges eszközöket, vagy legyártjuk az egyedi darabokat, majd szakszerűen telepítjük a szükséges helyekre. Mindezt korrekt áron, megegyezés szerinti határidőre!

 

Rácsokkal, zárakkal, és egyéb mechanikai védelmi eszközökkel kapcsolatban kérje szakértő kollégáink segítségét!

 

A mechanikai védelmi eszközök az alapját képezik egy telephely, üzlet biztonságának, de sajnos azt is látni kell, hogy megoldást önmagukban nem kínálnak. Tekintse át elektronikai biztonságtechnikai megoldásainkat is!

 

Tűzjelző rendszerek

Riasztórendszerek

Kamerarendszerek

Beléptető rendszerek

Kérdése van keresse szakembereinket

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems