Cégünk 2010 óta áll partnerei rendelkezésére vagyon és értékvédelmi eszközökkel és szolgáltatásokkal.

Célunk, hogy tapasztalataink átadásával támogassuk a vállalkozások vezetőit a hétköznapokban nem látható biztonsági kockázatok felismerésében és megszüntetésében. Korszerű és testreszabott megoldásainkkal megteremtjük a tényleges vagyon és értékbiztonságot.

 

Mit csinálunk, kik vásárolnak tőlünk?

 

Partnereinknél olyan egyedi, testreszabott biztonsági megoldásokat hozunk létre, melyek tényleges vagyon és értékbiztonságot garantálnak.

Elsődlegesen a vagyontárgyak, ingatlanok, gépjárművek védelmében tudunk kiemelkedő megoldásokat nyújtani, Őrzésvédelmi, Biztonságtechnikai és Távfelügyeleti, gépjármű védelmi üzletágunk közreműködésével. Ügyfeleink jelentős része közép- és nagyvállalat, de természetesen örömmel dolgozunk lakossági és kisvállalati partnerek részére is.  

 

Hogyan csináljuk?

 

Cégünk elnevezése üzletpolitikánk alappillére. Minden esetben komplexen vizsgáljuk meg a vagyonvédelmi igényeket, problémákat, és Megfelelő biztonsági megoldásokat nyújtunk ügyfeleink részére. Optimális, költséghatékony, és ami a legfontosabb, az Ügyfelünk igényeinek teljes körűen megfelelő megoldásokat javaslunk.

 

Miben vagyunk mások, mint a piacon lévő ezernyi konkurens?

 

Abban, hogy mi nem terméket értékesítünk! A piac összes eszközéből és szolgáltatásából állítjuk össze biztonsági megoldásainkat, legyen szükség biztonságtechnikai rendszerekre, őrzésvédelmi szolgáltatásra, vagy akár távfelügyeleti, gépjármű védelmi szolgáltatásra, melyeket épp az Ön igényeire tervezünk meg. Nyíltan kommunikálunk partnerünkkel, megmutatjuk megoldásaink előnyeit és hátrányait, tájékoztatjuk a javaslatunkban rejlő bővítési lehetőségekről, de nem hallgatjuk el, kurtításának kockázatait sem. Így a mi ügyfeleink minden információ birtokában hozhatják meg döntésüket arról, hogy a választott megoldás mekkora anyagi ráfordítás fejében milyen biztonságot teremt számukra.

 

Miért éri meg Önnek, ha minket választ?

 

Az ön pénzéért, természetesen! Végiggondolta-e, mivel jár egy biztonsági megoldás létrehozása? Mennyi különböző minőségi színvonalba sorolható eszköz, szolgáltatás létezik a piacon, melyek közül választani lehet? Melyiknek hol vannak a buktatói?

Sajnos a helyzet az, hogy egy rosszul megválasztott, nem koncepcióba illesztett rendszer vagy szolgáltatás, általában nem éri el azt a célt, melyet a vagyonvédelmi rendszerektől, szolgáltatásoktól elvárnak. 

Amennyiben minket választ, garantáljuk, hogy nem kell megfizetnie a tanulópénzt! Megteremtjük Ön körül a tényleges, optimális költségen elérhető vagyon és értékbiztonságot, azt a kellemes elégedettséget, melyet akkor érzünk, ha kiderül, hogy jól választottunk egy fontos, későbbi cégműködésünket, életünket meghatározó döntés meghozatalakor. A biztonság egy ilyen döntés, higgye el.

 

 

Tisztelettel: Csiszár István

ügyvezető AS Solutions Kft.

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems