Gépjármű védelmi, flottakövetési szolgáltatásunk elérhető magánszemélyek részére éppúgy, mint vállalkozások, vállalatok részére. Természetesen a két felhasználási mód és a szolgáltatási igények jelentősen eltérnek.
Lakossági ügyfeleink számára jellemzően a gépjármű vagyonvédelme, azaz lopás elleni védelme a legfontosabb, míg vállalati partnereink a jármű védelme mellett hatékonyabb működést, csökkenő üzemeltetési költségeket várnak el.

 

Mindezt hogyan?

 

A gépjármű védelem és flottakövetés műholdas nyomkövető eszközök segítségével valósul meg. A gépjárműben elhelyezett eszköz, a műholdak segítségével határozza meg saját helyzetét, és a benne lévő SIM kártyának köszönhetően egy központi szerverre küldi az adatokat. Ennek eredményeképp egy számítógépről, táblagépről, vagy akár okostelefonról, az internet segítségével tudja gépjárműi mozgását, és az arról érkező információkat figyelemmel kísérni.

 

Szolgáltatásunk lakossági ügyfelek részére

 

Nagyon fontos része szolgáltatásunknak, hogy a műholdas nyomkövetővel felszerelt gépjárműveken vagyonvédelmi távfelügyeletet tudunk ellátni. Ez annyit jelent, hogy a gépjárműbe épített egyszerű riasztókészülék jelzésit továbbítani tudjuk diszpécserközpontunkba, ahol minden egyes riasztásra intézkedést tudunk kezdeményezni. Lehet az a sofőr által leadott pánikriasztás, segélykérés, vagy feltörés, lopási kísérlet is. Ebben az esetben diszpécsereink értesítik az előre megadott személyeket, vagy a hatóságokat, akiknek munkáját segítik folyamatban lévő lopási kísérlet során.

A leggyakoribb probléma ilyen esetekben az, hogy ha autónkat ellopják, akkor azzal csak órákkal, napokkal később szembesülünk. Ilyenkor sajnos sokszor tehetetlen a hatóság is, mert autónk már alkatrészeire szedve kerül a feketepiacra. Ha egy lopási kísérletről azonnal értesülünk, megnöveljük akár a megakadályozásának, akár a megtalálásának az esélyét.

 

Szolgáltatásunk vállalkozások részére

 

Tisztában vagyunk vele, hogy a gépjármű flottához kapcsolódó költségek csökkentése mindig fontos kérdés egy vállalkozás esetén. Gyakran tűnik azonban úgy, hogy már nincs min spórolni. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a flottakövető rendszerek bevezetése után a gépjárműveket üzemeletető vállalkozások 14-17%-os költség megtakarítást értek el. A rendszer segítségével ellenőrizhető az üzemanyag felhasználás, megtett útszakasz hossza, ideje, sebesség, útvonal stb.

 

Konkrét előnyök:

 

Kinek ajánljuk?

 

Lakossági ügyfelek esetén bárkinek, aki félti az autóját, és velünk együtt úgy gondolja, hogy egy parkolóban megszólaló autóriasztó nem jelent igazi védelmet autójának.

Vállalkozások számára a gépjármű felügyeleti rendszerek már 1-5 autó esetén is eredményezhetnek hatékonyabb munkavégzést, optimálisabb működést, ezáltal költségcsökkentést, így alkalmazásuk kifejezetten ajánlott. Nagyobb gépjármű flották esetében már-már nélkülözhetetlen az ilyen rendszerek alkalmazása. 

 

Általános szerződési feltételek

 

További történetek a gépjárműfelügyelet világából

 

Kalkulálja ki gépjármű felügyeleti díját!

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems