Milyen szolgáltatást nyújtunk üzleti partnereinknek?

 

Üzleti partnereink részére a biztonságtechnika területén teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésre. Felmérjük az igényeket, bemutatjuk a lehetséges megoldásokat, javaslatokat teszünk az optimális és költséghatékony rendszerek, eszközök kiválasztására, teljes körűen telepítjük a megrendelt rendszereket, majd hosszú távon karbantartjuk, üzemeltetjük. Meglévő biztonságtechnikai rendszerek esetén rövid határidővel hibát javítunk és javaslatot teszünk a rendszere költséghatékony modernizálására.

 

Milyen rendszereket építünk ki, és üzemeltetünk?

 

Mechanikai védelmi rendszerek: Leggyakoribb igény partnereink részéről a vagyonvédelmi üvegfóliázás és a különféle rácsozatok készítése, legyen az fix vagy motoros kivitelű, de természetesen beépítünk biztonsági zárakat, vagy akár trezorokat is.

Behatolásjelző rendszerek: Partnereik rendszerei között megtalálhatóak az egészen kicsi néhány érzékelős rendszerek ugyanúgy, mint az akár több száz zónás ipari kivitelű megoldások. Az általunk telepített behatolásjelző rendszereket jellemzően távfelügyeletünkkel is támogatjuk, de az sem ritka, hogy nagyvállalati partnereinknél önálló távfelügyeleti állomást telepítünk. Termékpalettánkon megtalálhatóak exkluzív kialakítású, és innovatív termékek is, melyek az irodaházak, és belsőépítészek számára nyújthatnak megfelelő támogatást.

Beléptető rendszerek: Tervezünk, és telepítünk egyszerűbb alacsony kategóriás rendszereket ugyanúgy, mint a kifejezetten nagyvállalatok igényeire fejlesztett akár több száz belépési pontot kezelni képes rendszereket. A beléptető rendszerek aktív elemei a forgóvillák, forgókapuk, gyorskapuk, terelő korlátok, sorompók, rendszámfelismerők, kiválasztó rendszerek, melyek kivétel nélkül megtalálhatóak referenciáink között. Komplex rendszer bevezetés esetén lehetőség van a beléptető rendszert munkaidő nyilvántartó rendszerrel kiegészíteni, vagy akár a bérszámfejtő programmal is integrálni.

Kamera rendszerek: A biztonságtechnikai eszköztár egyik leglátványosabban használható eleme. Mind a felszerelt eszközök, mind pedig az általuk készített felvételek aktív részesévé tudnak válni egy vállalati biztonságtechnikai megoldásnak. Segítheti, optimalizálhatja az őrszolgálat munkáját, de ugyanakkor vállalaton belüli folyamatok megfigyelésére is használhatóak. Önnek csak azt kell elmondania, hogy mi a célja a kamerarendszerrel, és mi megmutatjuk Önnek az aktuálisan elérhető legjobb megoldást, mely optimális költségmutatóval bír.
Tervezünk, telepítünk és üzemeltetünk analóg és IP kamera rendszereket egyaránt, illetve ezek kombinálásával kialakítható hibrid rendszereket is.

Tűzjelző rendszerek: Teljes körű szolgáltatásunk része a tűzjelző rendszer megtervezése, a létesítési engedély megszerzése érdekében képviselet a hatósági egyeztetéseken, az engedélyezett rendszer előírásoknak megfelelő kivitelezése, a hatósági átadás koordinálása, valamint a rendszer hosszú távú, előírásoknak megfelelő karbantartása. Egy tűzjelző rendszer kialakítása általában az építkezés szerves részét képezi, melynél kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására!

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 

 

Miért minket válasszon?

 

Ügyfeleink döntő többsége vállalat, azon belül is inkább közép és nagyvállalat. Elmondásuk alapján azért dolgoznak velünk, mert cégünk mérete, szakembereink száma és tapasztalata alapján komoly szakértelmet és minőségi kivitelezést várhatnak el tőlünk, kisvállalkozásokra jellemző rugalmassággal. Akkor válasszon minket, ha olyan szakértői csapatra van szüksége, mely alaposan és pontosan feltárja az Ön igényeit, bemutatja Önnek a piacon elérhető megoldásokat, majd profi módon kivitelezi, és üzemelteti biztonságtechnikai rendszereit.

 

Mechanikai védelmi rendszerek

Riasztó rendszerek

Kamera rendszerek

Beléptető rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Kérdése van keresse szakembereinket

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems