A családi otthon védelmében a kamera rendszereknek éppen olyan fontos szerepe van, mint a mechanikai védelmi eszközöknek, vagy a riasztó rendszernek. A riasztó rendszer és a mechanikai védelmi eszközök az alapjai a védelmi megoldásoknak, míg a kamera rendszer fokozza a megelőző hatást amellett, hogy növeli biztonságérzetét. Minden eszköz más célt szolgált, mely a kamera rendszer esetében nem más, mint a prevenció, azaz a megelőzés fokozása, valamint az utólagos információszolgáltatás a tulajdonos, vagy a hatóság részére.

 

A biztonságtechnikai eszközök piacán a kamera rendszerek eszköz kínálata mondható a legbővebbnek. Ügyfeleink igényeihez, és anyagi lehetőségeihez szabva alakítjuk ki megoldásainkat, mely jelenthet Analóg, IP, vagy akár Hibrid felépítésű rendszert is.


Az alapvetően megelőzésre és utólagos visszakeresésre szánt rendszerek esetében megfelelő minőségű és költséghatékony megoldást jelenthetnek a kompakt kivitelű kamerák, és digitális videó rögzítők (DVR). Ezek az eszközök szinte kivétel nélkül képesek arra, hogy interneten keresztül bármikor meg tudja nézni a kamerák képeit akár okos telefon vagy számítógép segítségével.

 

Családi házak, lakóingatlanok esetében döntően 4-10 közötti kamera darabszám indokolt. Természetesen leginkább a felhasználói igények és a környezeti adottságok határozzák meg a végleges kiajánlott darabszámot.

A mai kamera rendszerek már olyan fejlett érzékeléssel rendelkeznek, hogy képesek észlelni a mozgást és erről tájékoztatják az ügyfelet e-mail formájában vagy akár riasztási jelzést is küldhet a már meglévő riasztó rendszernek. Az analóg rendszereknél ez az érzékelés a digitális videó rögzítőben van, míg az IP kamerák akár már közvetlenül képesek a mozgásérzékelésre, és e-mail értesítésre.

Természetesen a kamerák akkor érnek valamit, ha azok felvételeit tudjuk tárolni valahol,erre a legalkalmasabb egy kompakt digitális videó rögzítőt beszerezni.

A mai kamera rendszerek már képesek akár éjszakai sötétség mellett is értékelhető minőségű képet biztosítani. Az általunk ajánlott kamerák rendelkeznek beépített infra megvilágítókkal, melyek bekapcsolnak, mikor a kamera fényérzékelője úgy ítéli meg, hogy a fény mennyiség már nem elegendő a megfelelő minőségű kép készítéséhez. A Day&Night funkcióval rendelkező kamerák kevés fény esetén képesek átkapcsolni éjszaki üzemmódra, így a kép fekete-fehér lesz, de jobb minőségű, mint amilyen képet színes üzemmódban elő tudna állítani.

 

Amennyiben kamera rendszer telepíttet, ne feledkezzen meg arról, hogy jól látható feliratokkal tájékoztassa a környezetét arról, hogy a területet kamera rendszer által megfigyelt. Egyrészt növeli a rendszer megelőző hatását, másrészt, aki Önhöz érkezik, értesül arról, hogy felvétel készül róla, és eldöntheti, hogy ennek tudatában vállalja-e az ingatlanba belépést.

 

Amennyiben további információra van szüksége a kamera rendszerekről, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel.

 

Kérjen ajánlatot kamerarendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems