A WT-Project Szolgáltató Kft. (Székhely:1116 Budapest, Kondorfa u. 6/B.; Tel.: +36 1 208 1194; e-mail: info@wt-project.hu; web: www.wt-project.hu) és konzorciumi partnere az AS Solutions Kft. (Székhely:1119 Budapest, Pajkos u. 80.; Tel.: +36 1 279 2245; e-mail: as@assolutions.hu; web: www.assolutions.hu) a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (VÁLLALATI KFI_16) felhívásra benyújtott „Kontextus és viselkedés elemzésre alapuló ipari biztonságtechnikai rendszertechnológia kutatás-fejlesztése” tárgyú, KFI_16-1-2017-0561 azonosító számú pályázata az NKFI Hivatal döntése értelmében 210.032.880 Ft. vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Napjainkban személyek és vagyontárgyak biztonságtechnikai megfigyelése már nem új keletű probléma. Ezen problémára számos megoldás született a beltéri helymeghatározási technológiák és módszerek alkalmazása kapcsán. A meglévő megoldások sok gyermek-betegségtől szenvednek, melyek közül piacilag legfontosabb a magas beruházási és működtetési költség. Felhasználói szempontból ugyanakkor nem integrálják a korszerű technológiai megoldásokat az egyszerű használat a személyek kontextusának, valamint viselkedésének detektálása kapcsán, mialatt napjainkra elérhetővé váltak azok a széles körben alkalmazható technológiai alapok, melyek segítségével jelentősen növelhető a személyek és vagyontárgyaink biztonsága.

Projektünk célja, hogy egy olyan piacilag költséghatékony módon bevezethető termék prototípusát hozzuk létre, mely az alkalmazott technológiai elemeken és felhasználói szolgáltatásokon keresztül egy magasabb szintű, testre szabható, a meglévő rendszerekkel integrálható értéknövelt biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt. Ez alapvetően egy kontextus és viselkedés analizálására, valamint kamera rendszerekkel is együttműködni képes nagy pontosságot nyújtó beltéri helymeghatározási módszer kutatása és kidolgozása mentén érjük el. A biztonságtechnikai megoldásokon túl a rendszer egyéb értéknövelt szolgáltatásokat képes majd nyújtani mind a területen tartózkodók, mind a terület üzemeltetője számára a legmodernebb kiterjesztett valóság alapú megjelenítés segítségével akár saját mobil eszközein keresztül.

A projektünk eredményeképpen létrejövő prototípus biztonságtechnikai alkalmazása különösen nagy előnyökkel kecsegtet olyan területeken, ahol nagy tömegek megfigyelése válik szükségessé, mint az irodaépületek, hivatali épületek, stadionok, ipari létesítmények, de költséghatékonysága és egyszerű telepíthetősége révén felhasználható otthonokban, vagy akár rendezvényeken is, vagy kritikusabb területeken, mint kórházak, vagy éppen a büntetés végrehajtás.

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems