Személyre szabott távfelügyelet

A biztonság az egyik legalapvetőbb emberi szükséglet: mindannyian szeretjük azt a nyugalmat, amit akkor érzünk, ha tudjuk, hogy szeretteink, a rendelkezésünkre álló terek és értéktárgyaink biztonságban vannak. Magas szintű és személyre szabott objektum távfelügyeleti szolgáltatásainkkal a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja ingatlanát, legyen szó lakásról, családi házról, irodaházról, raktárról, üzlethelyiségről, vagy pénzintézetről.

 

Otthonunkhoz legtöbbször érzelmi szálak is fűznek bennünket, hiszen itt éljük mindennapjainkat, ide vonulunk vissza a hétköznapokon, itt töltődünk fel. Éppen ezért egy esetleges betörés nem csak anyagi, hanem érzelmi szempontból is nagy veszteség. Ha pedig egy irodaházba, raktárba, üzletbe, vagy pénzintézetbe törnek be, ott nem ritkán sokmillió forintos kár keletkezik - és ha a munkaeszközöket, alkatrészeket, vagy alapanyagokat is elviszik a rablók, az további jelentős bevételkiesést okoz. Ráadásul az utóbbi években a gazdasági válságnak és az általános elszegényedésnek köszönhetően világszerte megemelkedett a betörések száma.

 

Cégünk magas szintű, komplex biztonságvédelmi szolgáltatásokat nyújt, amelynek a megfelelő riasztórendszerek telepítése mellett része a magas szintű távfelügyelet is, amely sokkal hatékonyabb védelmet nyújt, mint a hagyományos, pusztán a helyi riasztáson alapuló megoldások.

 

Szeretné tudni, mennyibe is kerül távfelügyeleti szolgáltatásunk? Számolja ki pár lépésben a riasztótelepítés és a távfelügyelti szolgáltatás költségeit!

 

Kalkulálja ki saját távfelügyeleti díját!

 

A távfelügyeletről részletesen

A távfelügyeleti szolgáltatás keretében a riasztó lokális, szirénával való jelzésén felül egy távfelügyeleti központban is értesülnek a riasztásról. Ezt követően a központban ülő diszpécser elsőként telefonon felveszi Önnel, vagy a kijelölt személlyel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valós veszélyről lehet szó, és nem egy esetleges téves riasztásról. Amennyiben nem sikerül senkit elérni, vagy a telefonon való egyeztetés alapján is valószínű, hogy akár valóban illetéktelen behatolás történhetett az adott ingatlanba, egy járőrszolgálat érkezik a helyszínre, akik felmérve és szemrevételezve az ingatlant megállapítják, hogy mi is történt valójában és erről azonnal értesítik Önt is. Emellett, amennyiben a járőrök úgy vélik, hogy szükség van rendőri beavatkozásra - mert például még mindig a helyszínen tartózkodnak a behatolók - értesítik őket, elkapva így akár a tetteseket.

 

Miért is jó tehát a távfelügyelet? Előbb értesül Ön és előbb értesül a rendőrség is a behatolásról, jelentősen megnövelve ezzel a lebukás valószínűségét. Mivel pedig a bűnözők általában minél inkább kerülni szeretik a kockázatokat, sokkal kisebb valószínűséggel tőrnek be egy távfelügyelettel védett ingatlanba. Emellett a távfelügyelet különösen alkalmas lehet egészségügyi probléma, vagy pánik szituáció esetén, amikor akár egy gomb megnyomásával lehet értesíteni a központot, és rajtuk keresztül a mentőket vagy rendőröket, akár életeket megmentve ezzel.

 

Kérjen ingyenes segítséget szakértőinktől

 

Önnek még nincs riasztó rendszere?

További részletek a riasztó telepítésről

 

További történetek az objektumfelügyelet világából

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems