Mi is az Őrzésvédelem?

Az őrzésvédelem egy emberi erőforrás - vagyonőr - igénybevételével nyújtott védelmi szolgáltatás, melyet a telephelyen, irodában, egyéb munkahelyen dolgozó személyek testi épségének, a vállalat vagyoni értékeinek, megóvására vesznek igénybe. Az őrzésvédelmi szolgáltatás nyújtásában közreműködő cégeknek, személyeknek kivétel nélkül meg kell felelniük a vagyonvédelmi törvény előírásainak.

 

A vagyonvédelem alapvetően egy preventív tevékenység és az ezzel járó költségeket befektetésként kell tekinteni, mely akkor térül meg, ha nem keletkezik kár. Egy esemény bekövetkezte után természetesen lehet felelősöket keresni, vagy megoldásokat találni a jövőbeni hasonló események elkerülésére, de tisztán kell látni, hogy a vagyonvédelmi események bekövetkezését teljesen kizárni nem lehet, mindössze a bekövetkezésük esélyét lehet minimálisra csökkenteni.

 

Őrzésvédelmi szolgáltatásunk a megelőzés jegyében tehát arra hivatott, hogy a vagyonvédelmi feladatok testre szabásával és megfelelő minőségben történő kivitelezésével a Megbízóinknál (telephelyein, üzleteiben, stb.) fennálló védelmi kockázatokat minimalizálja. Az őrzésvédelmi szolgáltatás akkor alkalmazható hatékonyan, ha a Megbízó rendelkezik egy jól átgondolt vagyonvédelmi koncepcióval, melynek egyik, akár központi eleme a vagyonőrökkel kialakított őrzésvédelem!

 

Mit tartalmaz az őrzésvédelmi szolgáltatás?

Szolgáltatásunk tartalmazza tehát a megfelelő képesítéssel és megfelelő minőségű munkavégzéssel bíró vagyonőr személyzet biztosítását, részükre az elvégzendő feladatok teljes körű és részletes szakmai kidolgozását, a szolgáltatás nyújtásához szükséges tárgyi feltételek (védelmi, kommunikációs eszközök, formaruha) biztosítását, a szolgálat munkavégzésének folyamatos nyomon követését, ellenőrzését, amennyiben szükséges azonnali beavatkozást, valamint az esetleges vagyonvédelmi események kivizsgálását.

 

Mindezt támogatva kollégáink sokévnyi munkatapasztalatával, biztonságtechnikai és távfelügyeleti üzletágunk szakemberi hátterével.

 

Mi az eredménye?

Őrzésvédelmi szolgáltatásunk igénybevételének eredményeképpen kap egy megfelelően képzett, feladatorientált és motivált őrszolgálatot, mely képes arra, hogy a vagyonvédelmi koncepciójának megfelelően a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a külső behatolók, a területre belépő beszállítók és ügyfelek, valamint a saját dolgozói által képviselt vagyonvédelmi kockázatokat.

Tapasztalatunk az, hogy amennyiben a kapcsolat elején a szerződéskötéskor tisztázni tudjuk az elvárásokat és feltételeket, úgy közösen nézünk elébe egy hosszú távú és remélhetőleg vagyonvédelmi-esemény nélküli időszaknak.

 

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a fentiek alapján érdemes elgondolkoznia a szolgáltatás igénybevételén, várjuk megtisztelő megkeresését!

 

Kérjen ajánlatot Őrzésvédelemre

GYIK

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems