A műholdas (GPS) eszközök által nyújtott egyik legnagyobb előny, hogy a magánszemélyek vagy vállalkozások valós időben tudják megtekinteni járművük vagy járműveik aktuális helyzetét. A valós idejű nyomkövetés lehetővé teszi, hogy a vállalkozások közvetlenül irányítsák járműveiket miközben úton vannak. Ez lehetőséget nyújt az előre nem látható eseményekhez történő azonnali alkalmazkodáshoz, az útvonal aktualizálásához és a hátralévő szállítási idő pontos ismeretéhez, ezáltal a hatékonyabb ügyféltájékoztatáshoz.

Sajnos nem minden GPS nyomkövető eszköz rendelkezik valós idejű követési lehetőséggel. A legfejlettebb flottakezelési megoldások, mint az ASGPS, másodpercek leforgása alatt, valós időben továbbítják az adatokat a flottakezelő részére.

Legfontosabb előnyök amit elérhetünk a valós idejű nyomkövetés használatával

Termelékenység növekedés

A valós idejű járműkövetés használatával könnyen kiszűrhetők a nem az elvárt színvonalon teljesítő járművezetők. Ráadásul abban az esetben, ha a sofőrök tisztában vannak azzal, hogy teljesítményüket valós időben és utólag is kielemezhetik, teljesítményük automatikusan nőni fog. A szabályokat, mint például a sebességkorlátozások, kevesebb alkalommal fogják figyelmen kívül hagyni.

Csökkenő üzemanyagköltségek

Az üzemanyagköltségek az egyik legnagyobb kiadást jelentik szinte minden gépjárműflottával rendelkező vállalkozás életében. A valós idejű nyomkövetés lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosa számára, hogy hatékonyan kezeljék ezeket a kiadásokat a készenléti idők csökkentésével és a cégen belüli kommunikáció javításával (diszpécserek). Ráadásul az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer a rendelkezésre álló adatok (megtett út, stb) segítségével előre tudja jelezni és figyelmeztetni tud a szükséges és időszerű jármű karbantartásokról.

Munkaerő költségeinek optimalizálása

Sok vállalkozás óradíjat is fizet a sofőreinek. A GPS flottakövetés segítségével kiszűrhetőek a nem valós elszámolások.

Sebességhatárok betartása

A valós idejű GPS követés figyelmezteti a vállalkozót vagy a flottakezelőt, amennyiben a járművezető meghaladja a beállított sebességhatárt. A gyorshajtás magasabb üzemanyag fogyasztást eredményez, és növeli az autóbalesetek kockázatát is.

Lopásvédelem

A tulajdonosok minden esetben tudják, éppen hol vannak a járművek. Amennyibena  gépjárművet ellopják a műholdas nyomkövetés segítséget nyújthat a rendőrségnek a jármű helyének meghatározásában.

Ajánlatot kérek ASGPS Rendszer beszerelésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems