Egy gépjárműflotta kezelése rengeteg időt és energiát igényel. A flottakezelőknek megfelelő eszközökre van szükségük a munkájuk elvégzéséhez és a folyamatosan felmerülő kihívások megfelelő kezeléséhez. Annak érdekében, hogy a gépjárműflotta hatékonyan és megfelelően legyen kezelve, pontos és megbízható információknak kell rendelkezésre állniuk. Azonban minél nagyobb a gépjárműpark, annál nehezebb manuálisan feldolgozni a rendelkezésre álló információkat.

Ebben nyújt segítséget az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer, mely biztosítja a vállalkozások részére a szükséges és megfelelő információkat, melyek alapján megalapozott döntések meghozatalára nyílik lehetőség.

Egy gépjárműflotta kezelése nehéz és kihívásokkal teli feladat, ebben nyújt segítő kezet az ASGPS rendszer, többek között a valós idejű nyomkövetéssel, üzemanyag kontrollal és járművezetők magatartásának figyelésével. Az egész rendszer úgy lett megtervezve, hogy a legmagasabb felhasználói igényeknek is megfeleljen, akár egy gépjárművel, akár több százzal rendelkezik a vállalkozás.

A következőkben bemutatjuk, hogy flottakövetés hogyan nyújthat segítséget a vevői elégedettség növelésében, az alkalmazottak elszámoltathatóságának növelésében és a napi tevékenységek monitorozásában.

Vevői elégedettség

A vevők elégedettségének legegyszerűbb és egyben legfontosabb módja, hogy a járművezetőink időben érkeznek meg gépjárműveikkel a célállomásra. A pontos érkezés elégedett ügyfeleket, az elégedett ügyfelek, ügyfélszám növekedést ezáltal bevételnövekedést eredményezhetnek. A nyereség növekedés pedig hosszútávon a gépjárműflotta növekedéséhez vezethet. 

Az út és forgalmi viszonyokra nincs befolyásunk és sokszor akadályozó tényezőnek bizonyulnak, azonban a valós idejű műholdas nyomkövetés és a flottakezelő rendszerben megjelenő forgalmi adatok felhasználásával, a gépjármű átirányítható egy optimálisabb útvonalra, így elkerülhető a legtöbb akadályozó tényező.

Alkalmazotti elszámoltathatóság

A flottakezelő rendszer telemetrikai adatai és a GPS időadatok összevetéséből pontosan látszik, hogy egy adott feladat, szállítás mikor kezdődött és fejeződött be, valamint hogy javítható-e a hatékonysága az adott jármű vezetőjének.

Napi tevékenységek monitorozása

A logisztikai támogató rendszer által alkalmazott GPS alaptechnológia és a támogató informatikai központ segítségével naprakészen, valós időben lehetővé válik a jármű álláspontjainak, útvonalának elemzése, illetve a céleszközök egyes állapotainak monitorozása, elemzése. Az ASGPS szolgáltatás célja a biztonság és az ellenőrzés hatékonyságának növelése, a gépkocsivezetők, a rakomány és a jármű védelme a feltörés és a lopás ellen. Megoldottá válik az útvonal nyomon követése és dokumentálása biztosítási és statisztikai célból, valamint az azonnali intézkedés baleset, a jármű meghibásodása, műszaki probléma vagy a vezető rosszulléte esetén.

Ajánlatot kérek ASGPS rendszer telepítésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems