Szinte minden nap megjelenik egy technológiai vívmány, és ennek a rohamos fejlődésnek egyik haszonélvezője a Globális Helymeghatározó Rendszeren (GPS) alapuló számos szolgáltatás. A sofőröknek már nem kell nagyméretű térképek alapján tájékozódni, mivel a térképet tartalmazó navigációs eszköz elfér bárki zsebében. A GPS technológiát ezen kívül a mindennapi élet számos területén hasznosíthatjuk: például a GPS technológiát használva a szülők valós időben nyomon követhetik gyermekeik mobiltelefonját, ezáltal biztonságban tudva őket. Habár a GPS - t az Amerikai Egyesül Államok hadserege fejlesztette ki hadászati célokra, és működteti a mai napig; mióta szolgáltatásai elérhetőek a civil lakosság számára is, alapvetően megváltoztatta életünket.

Rengeteg GPS alapú eszköz elérhető, az alacsony minőségű navigációs rendszerektől kezdve a sokrétű csúcsminőségű eszközökig, melyek már nem csak az útvonaltervezésben nyújtanak segítséget, hanem vagyonvédelmi feladatokat is ellátnak.

Személyes felhasználás

A műholdas (GPS) nyomkövetés lehetővé teszi az emberek számára, hogy megosszák egymással az aktuális tartózkodási helyüket; nyomon kövessék például háziállataikat, vagy folyamatosan tisztában legyenek szeretteik helyzetével. Napjainkban a legtöbb okostelefon rendelkezik GPS vevővel, így a műholdas technológia ott lapul mindenki zsebében, csak ki kell használni! (csak egy alkalmazást kell telepíteni)

A járművek műholdas nyomkövetése magánszemélyek esetén elsősorban gépjárművédelmi feladatokat lát el, céges flották esetében pedig a védelmi feladatokon felül képes növelni a flotta hatékonyságát, például a valós idejű útvonaltervezés és az üzemanyag kontroll segítségével.

GPS navigáció

A műholdas rendszerek forradalmasították az utazást, mivel már nem kell azért aggódni, hogy eltévedünk bárhol is járjunk. Pár gombnyomás és a GPS eszköz megtervezi a célunkhoz vezető utat.

A műholdas helymeghatározáson alapuló eszközök óriási hatással vannak a mindennapi életünkre. Használja az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszert akár magánszemélyként gépjárműve védelméhez, vagy céges ügyfélként teljes gépjárműflottájánál a vállalkozása hatékonyságának növeléséhez, azonnal tapasztalni fogja előnyeit.

AJÁNLATOT KÉREK ASGPS RENDSZERRE

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems