Évről évre egyre fontosabbá válik, hogy megóvjuk környezetünket. A legtöbb vállalkozás azonban nem engedheti meg magának, hogy gépjárműflottája hibrid vagy elektromos járművekből álljon, azonban sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük saját és vállalkozásunk szénlábnyomát. A korszerű flottamenedzsment rendszerek, mint az ASGPS segítséget nyújtanak ebben.

Hogyan segíti egy műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer a környezettudatosságot

Az üzemanyag megtakarítása fejlett térképezési képességekkel. Mennyit takaríthatunk meg, ha havonta 2% - al, 5% - al vagy akár 10% - al csökkenne az üzemanyag felhasználásunk? A flottafelügyeleti szoftver segítségével könnyedén optimalizálhatja a vezetői útvonalakat, ezáltal megtakarítva mind az üzemanyagot, mind a vezetési időt már akár valós időben is. Nemcsak az üzemanyagköltségek csökkennek, hanem az ügyfelek is értékelik a szállítmányok nyomkövetését és a pontosabb szállítási határidőket.

A fenntarthatóbb vezetési szokások elősegítése. Az olyan gépjárművezetői szokások, mint a gyorshajtás, a hirtelen indítás és megállás mind csökkentik a gépjárművek élettartalmát, növelik a karbantartási költségeket és az üzemanyagfelhasználást. Az ASGPS segítségével minden járművét a nap 24 órájában figyelemmel kísérheti és ellenőrizheti, a járművezetők vezetői gyakorlatát. Ráadásul segíthet a jogosulatlan járműhasználat megszüntetésében is. Akár a járművek használatát is figyelemmel kísérheti anélkül, hogy figyelmeztetné az alkalmazottakat és a járművezetőket.

Javítsa a jármű teljesítményét és a várható élettartamát. A flottamenedzsment rendszerünk lehetővé teszi, hogy biztosítsuk az egyes járműveink folyamatos optimális teljesítményét, csökkentve a karbantartási és üzemanyagköltségeket valamint meghosszabbíthatjuk a járműveink élettartamát. Azonnal megtudhatjuk, ha egy járművel probléma van, ezért azonnal megoldhatjuk a problémát. Az egyes járművekre vonatkozó jelentések összehasonlításával könnyen azonosíthatjuk, mely járműveink futása optimális, ezáltal segítsenek a például olyan döntések meghozatalában, hogy a jövőben milyen járműveket vásároljunk

Ajánlatot kérek ASGPS rendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems