A műholdas (GPS) nyomkövető és flottakezelő rendszerek használatával több szempontból is növelhetjük vállalkozásunk versenyképességét, és ez által jövedelmezőségét is. Következzen 3 terület ahol hatékonyság növelés érhető el a GPS flottakövető rendszerek használatával, az üzemanyagköltségeken felül.

1. Ügyfél elégedettség javulása

Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van minden iparágban az ügyfél elégedettségnek. Az ASGPS rendszer használatának segítségével pontosabb szállítási időket tudunk előre jelezni és megadni ügyfeleinknek. Az esetleges előre nem látható késésekről pedig időben tájékoztatni tudjuk ügyfeleinket, ezáltal folyamatos növekedést fogunk tapasztalni az elégedettségükben. A naprakész állapotok megadása jelentheti a különbséget egy elégedetlen és egy hűséges ügyfél között.

2. Karbantartások ütemezése

Egy megfelelő flottakövető rendszer képes figyelmeztetni minket az esedékes jármű karbantartásokról, ezáltal azokat fennakadás nélkül tervezni tudjuk. A technológiának köszönhetően hosszútávon jelentős karbantartási költségeket takaríthatunk meg, mivel a legtöbb technikai probléma a megfelelően szervizelt gépjármű esetében megelőzhető.

3. Pontosabb időbeosztás a sofőrök részére

Az ASGPS rendszer segítségével pontosan nyilvántarthatjuk gépjárműflottánk melyik járművét, mikor és ki vezette. Egyértelművé válnak az üresjáratok, a pihenőidők és ezáltal a munkavállalók hatékonysága akár exponenciálisan is nőhet!

Ajánlatot kérek ASGPS rendszerre!

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems