A riasztót vagy inkább a nyomkövetőt részesítsük előnyben? A válasz egyszerű: Miért ne lehetne mindkettőt? Amennyiben fokozottabb biztonságra vágyik, akkor a műholdas nyomkövető lehet a megoldás, ami kvázi riasztóként is funkcionál, de annál valójában sokkal többet nyújt!

Az autóriasztók felett egyre inkább eljár az idő. Egy riasztó ugyanis elég kellemetlen helyzetekbe tudja sodorni az autótulajdonost. Sajnos sok esetben riaszt tévesen, ami felesleges idegeskedésnek teszi ki az autó tulajdonosát. Ez hosszútávon ahhoz vezet, hogy már nem tudjuk igazán komolyan venni az eszközt. Másodszor, a tolvajok már nagyon sokszor úgy ismerik az egyszerű riasztóberendezések hatástalanításának módjait, mint a saját tenyerüket. Ha pedig ellopják a féltett járművünket, nagyon kevés rá az esély, hogy az valaha visszakerül a jogos tulajdonosához.

Ezzel szemben a műholdas nyomkövető reális esélyt nyújthat arra, hogy akár egy napon belül visszakaphassuk az ellopott járművet. Persze, csak abban az esetben, ha el tudják lopni, ugyanis fix módon, rejtetten kerül beépítésre. Ezen kívül érzékelhetjük vele akár az ajtónyitást, a raktérnyitást, sőt, akár távoli (SMS-en keresztüli) motorblokkolásra is van lehetőség. Az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer akár ezekre is képessé tehető. Nem is említve ar 24 órás gépjárművédelmi felügyeletet a járműhöz. Ez 24 órás diszpécserszolgáltatást jelent, és azonnali értesítést kap esemény esetén. A munkatársak akár hatósági intézkedést is indítanak, ha Ön nem elérhető. A GPS nyomkövetés valós idejű, azaz folyamatos. Kövesse nyomon gépjárműve helyzetét, így vészhelyzetben is megőrizheti a hidegvérét.  

Ki lehet játszani a beépített GPS nyomkövetőt?

Kellemetlen hírünk van az esetleges tolvajok számára. A GPS blokkoló használata az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer esetében egyáltalán nem megoldás. Amint újra lesz jel, a pozíciót ugyanúgy el fogja küldeni az illetékesek számára. Ráadásul már rendelkezésre áll a technológia, ami a blokkolásról is értesítést küld.

Megpróbálható még egy GSM blokkoló használata is, de nem igazán van értelme. A rendszer azonnal értesül a jel megszűnéséről. Az is naplózva lesz, ha kiszereltetik, vagy ha kiveszik az akkumulátort. Persze, azt bárki megteheti, hogy blokkolja a GSM/GPRS jelet, de ekkor már értesül a gépjármű tulajdonosa a problémáról és megkezdheti annak elhárítását. Figyelembe kell venni a távoli motorblokkolást is, melyet SMS-en keresztül kezdeményezhet a tulajdonos.

A nyomkövető rendszerek manapság már nagyon összetettek. Naplózhatják akár az ajtónyitást, a féklámpa kigyulladásokat és gyújtáslevételt is. Az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövetőr rendszer magas fokú biztonságot nyújt a járműlopások ellen.

Néhány további jellemző, amire képessé tehetők a műholdas flottakövető renszerek:

Ha a fentieket átgondoljuk, akkor egyértelmű, hogy egy nagyobb gépjárműflottával rendelkező cég esetében elengedhetetlen a GPS nyomkövető használata. 

Ajánlatot kérek az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems