Egy megfelelő flottakezelő rendszer bevezetése önmagában még nem garantálja a napi rutin idejének azonnali csökkenését. Összegyűjtöttük a legfontosabb három indokot, amelyek segítségével egy megfelelő flottamenedzsment rendszer javíthatja a napi flottakezelési műveleteket, és segít a hatékonyság növelésében.

Járművek és eszközök valós idejű figyelése

Mivel valós idejű információkkal rendelkezünk járműveinkről és eszközeinkről, ezáltal hatékonyabbá tehetjük napi flottakezelési műveleteinket. Ez természetesen csak egy megfelelő GPS nyomkövető és a hozzátartozó program(ok) együttes használata által érhető el. Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer használatával az alábbi feladatok optimalizálhatók:

Adatok

A begyűjtött flottaadatok minden vállalkozás számára fontos információ forrásként szolgálnak. Ezen információk az alábbiakban nyújtanak óriási segítséget:

Minden flottakezelő rendszernél óriási adatmennyiség gyűlik össze, nap mint nap. Ez sok esetben problémát is okozhat azáltal, hogy sok felesleges információ is rendelkezésre áll, így fennáll a lehetősége, hogy elveszünk a részletekben. Ezzel értékes időt veszíthetünk. Mindig tervezzük meg, mely adatokra van éppen szükségünk a munkánkhoz.

Pénz megtakarítás

Talán ez a legfontosabb tényező minden vállalkozás számára. Egy megfelelően kiválasztott és telepített műholdas (GPS) nyomkövető rendszer, mint az ASGPS rendszer rengeteg költséget takaríthat meg minden vállalkozás számára, a hatékonyság növelése által.

A költségek optimalizálásában az alábbi tényezők játszanak kiemelt szerepet:

Ezeket a tényezőket figyelembe véve, a gépjárművek széles skálájába szerelt különböző üzemanyagfogyasztás mérő eszközök rendkívül pontos, megbízható információkat közvetíthetnek az ASGPS flottakövető rendszer felé az üzemanyag változás, fogyás, tankolások, esetleges lopás különböző eseteiről.

AJÁNLATOT KÉREK ASGPS NYOMKÖVETŐ RENDSZERRE

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems