Valószínűleg nincs olyan autótulajdonos, akit ne töltene el aggodalommal a gondolat, hogy megfelelő gépjárművédelem hiányában ismeretlenek megrongálják, feltörik és kirabolják, legrosszabb esetben pedig ellopják gépjárművét. Emiatt a legtöbb magán és céges gépjárműben található valamilyen védelmi berendezés, általában riasztó. A piacon számos autóriasztó beszereléssel foglalkozó cég kínál terméket és szolgáltatást. Ezek színvonala nagyon széles skálán mozog. Általában több helyről beszerzett anyagokból dolgoznak, amelyeknek eltérő lehet az ára, és a minősége is. Ami tovább ront a helyzeten, hogy ezek a beszerzési források változhatnak, esetleg meg is szűnhetnek.

Miután egy autóvédelmi rendszer kialakítása nem filléres dolog és hosszú időre szól, alaposan meg kell fontolnunk, hogy milyen termékre, milyen szolgáltatóra essen a választásunk. Az ár és a célszerűség mellett lényeges szempont kell legyen a megbízhatóság, a beszerelő cég iránti bizalom, és az állandó szerviz háttér is. Az AsSolutions Kft sokéves tapasztalattal bír az autóvédelmi rendszerek felmérése, tervezése, beszerelése területén. Megfelelő szakképzettséggel, szakvizsgával rendelkező szerelőkkel, kiváló minőségű és kizárólag ellenőrzött forrású termékekkel vállalunk felelősséget az elvégzett munkáért annak érdekében, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassunk magunk mellett.

Az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer

A műholdas (GPS) alapú gépjárművédelmi rendszer fokozott biztonságot nyújt a gépjármű ellen irányuló különféle tolvajlási, rablási módok ellen. Legfőbb feladata, hogy a gépjárműlopást megakadályozza. Segítségével valós időben követhető a gépjármű helye. Használata mind magánszemélyek, mind pedig cégek esetén nagymértékben növeli az általános biztonságérzetet.

A flottakövetés kiváló lehetőséget biztosít a járműparkkal (mérettől függetlenül) rendelkező cégeknek, hogy járműveik helyzetét valós időben figyelhessék műholdas rendszer (GPS) segítségével. A flottakövetés használata nagymértékben növeli a gépjárműpark biztonságát, valamint hatékony fellépést tesz lehetővé az esetleges üzemanyaglopás megakadályozásában illetve felderítésében.

Flottakövetés

Minden flottakezelő számára elsődleges a gépjárműflotta járműveinek és a sofőröknek a biztonsága. Valamint mint minden vállalkozás esetében, fontos a költségek csökkentése és a gépjárműflotta minél hatékonyabb működése. A két legfontosabb tényező az említett célok elérésében: a gépjárművek kifogástalan műszaki állapota és a sofőrök vezetési stílusa. Gyorsan vezetnek? Hirtelen, keményen fékeznek? Egy hatékony flottakezelő rendszer, mint az ASGPS segít ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában.

Kemény fékezés és túlzott gyorsulás

A kemény fékezés vagy a túlzott gyorsulás akkor következik be, ha a járművezető erősebben használja a fék vagy a gázpedált, mint amennyire az adott helyzetben szükséges lenne.

Mindkét vezetési szokás túlzott használata az agresszív vezetés stílus jelei lehetnek. Ez azon kívül, hogy magában hordozza a baleset lehetőségét, további felesleges költségnövekedést is jelent. Azonban könnyen elkerülhetőek az út és látási viszonyoknak megfelelően történő vezetéssel és a közlekedési szabályok figyelmes betartásával.

A túlzott gyorsulás során ráadásul több üzemanyag is fogy és a motor is túlterhelődik. Ezt szinte azonnal érzékeljük a fogyasztás növekedésével és a szervízköltségek megugrásával.

Hogyan ellenőrizhetjük?

A műholdas (GPS) flottakezelés segítségével könnyen és azonnal ellenőrizhető, hogy gépjármű vezetőink mennyire optimálisan használják a gépjárművet, és az esetleges hibákra fel tudjuk hívni a figyelmüket. Az ASGPS rendszer használatával többek között az alábbi információkat is megtudhatjuk a járműveinkről:

A balesetek és a balesetekkel kapcsolatos kockázat csökkentése

Az ASGPS használatával előre megtervezhetjük az optimális útvonalat, ezáltal csökkenthető az előre nem látható események száma is. Valamint az útvonal forgalmának figyelésével a sofőreinknek nem kell hirtelen döntéseket hozniuk, mellyel tovább minimalizálható az esetleges balesetek kockázata.

Üzemanyag fogyasztás

A gépjárművek széles skálájába szerelt különböző üzemanyagfogyasztás mérő eszközök rendkívül pontos, megbízható információkat közvetíthetnek az ASGPS flottakövető rendszer felé az üzemanyag változás, fogyás, tankolások, esetleges lopás különböző eseteiről.

Mire képes az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer?

 

Biztonságban szeretném tudni gépjárművem. Ajánlatot kérek!

 

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems