Egy modern gépjárművédelmi rendszernek rengeteg előnye, felhasználási módja és költségcsökkentési lehetősége van. A legfontosabb feladata minden esetben az, hogy a járművekkel rendelkezőknek megkönnyítse a munkáját és a cégnek megtakarítást hozzon.

Külföldi megrendelők esetén manapság már alapvető elvárás, hogy a fuvarozó rendelkezzen nyomkövetővel, melyen az ügyfél láthatja az áruja helyzetét a szállítás során. Ennek hiányában sokkal kevesebb külföldi fuvarlehetőségre számíthat egy vállalkozás. 

Nagyon egyszerűen kiszűrhetőek a fekete fuvarok. Pár gombnyomással megkaphatja a térképre kirajzolt útvonalat, vagy címre pontosan lekérheti az útvonal kimutatásunkat is. Ezek a funkciók nem csak a jármű által érintett címeket mutatják meg, de azt is, hogy mennyi ideig állt egy pontnál az adott gépjármű.

Az ASGPS rendszer akár lehetőséget nyújthat a raktér hőmérsékletének figyelésére is, ami a hűtött árut fuvarozó gépjárműveknél elengedhetetlen. Beállíthatóak kritikus minimum/maximum értékek, amiket ha elér a raktér hőmérséklete, figyelmeztet a rendszer, megelőzve a káreseményt. Emellett beépíthető raktérajtó nyitás érzékelő szenzor, ami meggátolhatja a fuvarozott áru eltulajdonítását.

Az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer folyamatosan figyeli az aktuális és a legnagyobb sebességet. A rendszer segítségével kiszűrhető a nem megfelelő gépjármű használat, ezáltal nő a gépjármű élettartama

Üzemanyag fogyasztásmérés és üzemanyagszint mérés. Talán ez a legfontosabb funkció, amivel nagyon komoly felesleges kiadásoktól kímélheti meg magát egy vállalkozás. Ennek segítségével egyértelműen kiszűrhető az üzemanyaggal való visszaélés.

Az előbb felsoroltak mellett az ASGPS rendszer sokszínű iparág specifikus megoldásokat is kínál. Üzletkötők, szervízautók esetén az ASGPS szolgáltatás segítségével könnyedén ellenőrizhető az, hogy a képviselői a megfelelő, optimális utat választják a megtett utakhoz, pontosan kimutatható, hogy mikor érkeznek meg a célállomásra, mennyi időt töltenek ott, mennyit dolgoznak, mennyit vezetnek. A rendszer segítségével könnyedén kiszűrhető, ha a képviselő nem megfelelően használja a gépjárművet, vezetési stílusával nagymértékben amortizálja azt. Az ASGPS segítségével megelőzhetőek az esetleges bírságok.

Egyszerűbbé válik az adminisztráció és az adatbázis kezelés és az ezek menedzselésére szánt idő is csökken. Személyre szabható kimutatásokat, grafikonokat, kiértékeléseket készíthetünk az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer segítségével, mindösszesen pár gombnyomással. Sofőrazonosítás segítségével automatikusan hozzárendeli a rendszer az éppen a járművet használó személyt, így tovább csökkentve az adminisztrációt és esetleges vitás eseteket.

Óriási előny továbbá a rendszer által automatikusan készített elektronikus menetlevél is, aminek a segítségével nincs többé elfelejtett vagy csak a hónap végén emlékezetből kitöltött menetlevél. Így könnyebbé válik az irodai munkavégzés, ugyanis pár kattintással elkészíthető egy elektronikus menetlevél, amit továbbítva a könyvelésnek, sokkal egyszerűbbé válnak a vállalati folyamatok.

A nyomkövetés tovább bővíthető még vagyonvédelemmel is, aminek hála biztonságban tudhatja a követett járművet, a szállított árut és természetesen a sofőrt. Az előbbiekben már említett raktérnyitás érzékelő, illetve az elektronikus kerítés segítségével az illetéktelen áru és vagyon eltulajdonítás meggátolható, vagy bizonyítható. 

Összefoglalva, az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer segítségével rengeteg pénzt takaríthat meg, pontos információkat kap a gépjárműve hollétéről, mozgásáról; a flotta hogylétéről; munkatársak megbízhatóságáról. Egyszerűsíthető az adminisztratív irodai munka és mindenféle a gépjárművekkel kapcsolatos adatot képes kezelni a rendszer. Ezen felül riasztások is beállíthatók, amik időben értesítenek a rendhagyó eseményekről.

Ajánlatot kérek

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems