A címben említett sajnálatos esemény Budapesten történt, egyik éjszaka betörtek ügyfelünk családi házába: kinyitották a kerti kaput, majd felfeszítették a garázsajtót. A garázsban két gépkocsi állt egymás mögött, szerencsére a bejárathoz közelebbi jármű volt felszerelve a rendszerünkkel.

A tolvajok mind két autót el akarták lopni, de szerencsétlenségükre (és a tulajdonos szerencséjére) a rendszerrel felszerelt jármű - miután kinyitották az ajtaját - riasztást küldött központunkba. Diszpécser szolgálatunk azonnal hívta a gépkocsi tulajdonosát, aki kérte, hogy küldjünk rendőrt a helyszínre. A rendőrök megérkezésekor a tolvajok ugyan elfutottak, de mind a két gépkocsi megmaradt.

A helyszínen a gépkocsikat vizsgálva arra a megállapításra jutott a rendőrség, hogy ha nem a bejáratnál áll a rendszerünkkel felszerelt gépkocsi, akkor a másik járművet már el is vitték volna. Ügyfelünk tanulva az esetből a második járművét is felszerelte műholdas flottakövetővel. Úgy tűnik, néha az egyébként garázsban álló autóknak sem árt az extra biztonság.

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems