Egy vállalkozást irányítani nem gyerekjáték, különösen akkor ha még egy gépjárműflottát is irányítani kell. Ilyen esetben elengedhetetlen a járművek pontos helyének ismerete, mert a szállítmányozási üzletben a minden esetben a legfontosabb: határidők pontos betartása. Egyértelműen megkönnyíti az irányítást, egy megfelelő műholdas (GPS) flottakezelő rendszer használata. De mik is a legfőbb előnyei?

Csökkenti a működési költségeket

Mivel segít megtervezni a legjobb és legrövidebb útvonalakat. Ráadásul emiatt csökken az üzemanyag felhasználás és a felesleges túlórák száma is.

Időt takarít meg

Az idő pénz. Ezt a régi igazságot nem árt szem előtt tartani. Egy megfelelő műholdas flottakezelő rendszer segítségével valós időben vagyunk képesek reagálni a felmerülő forgalmi akadályokra és még időben elkerülni azokat.

Leállások csökkentése

Segít hatékonyabb útvonalak kialakításában, ezáltal csökken a jármű állások ideje.

Erőforrások optimalizálása

A GPS Flottakövető rendszerek lehetővé teszik a járművek ellenőrzését, és részletes információkat szerezhetünk valós időben, az üzemanyag-felhasználásról, a járművezetői viselkedésről és a motor üresjáratáról. A flottakezelő rendszerből származó adatok segítségével hatékonyan használhatjuk fel erőforrásainkat és meghatározhatjuk a legfontosabb optimalizálandó területeket.

Biztosítási költségek csökkentése

Biztosító társaságok különleges engedményeket nyújthatnak a GPS nyomkövető rendszerekkel felszerelt járművek számára.

A járművek kihasználtságának maximalizálása

A GPS-nyomkövető rendszerrel a lehető legtöbbet hozhatjuk ki járműveinkből. Képessé válunk a flottakezelő rendszerből származó adatok és elemzések használatára a jármű üresjárati idejének kiküszöbölésére, a túlfutás csökkentésére és az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére is.

Útvonaltervezés

A GPS nyomkövetési adatok segítségével azonosítjuk azokat az útvonalakat, amelyek időt és pénzt takaríthatnak meg. Az intelligens útvonaltervezés csökkenti felesleges munkát és megszünteti a nem kívánt üzemanyagköltségeket.

Csökkentheti a karbantartási költségeket

A műholdas flottakezelő rendszerek fejlett telematikai jellemzőkkel vannak felszerelve, mint például a jármű diagnosztikája, az üzemanyagszint jelzői és a motorhőmérséklet-kijelző. A kulcsfontosságú szempontokat is megfigyelhetjük, mint például a motorolaj és a gépkocsi általános műszaki állapota. A flottakezelő rendszer adatai segíthetnek annak megállapításában, hogy valóban szükség van-e egy ellenőrzésre.

Ajánlatot kérek ASGPS rendszerrre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems