Magyarországon egyre több gépjárműben van műholdas védelem, de ez leggyakrabban csak a felső, kisebb számban a középkategóriás gépjárművekre jellemző. Az ok egyszerű: tulajdonosok a GPS alapú rendszerek magas költségével magyarázzák alkalmazásuknak hiányát.

A tévhitekkel ellentétben, műholdas gépjárművédelmi rendszert már pár tízezer forintért be lehet építteni a járművünkbe, és a havi költsége sem haladja meg a pár ezer forintos tételt.

Mindenképpen érdemes mérlegelni használatát. A mérleg egyik oldalára tegyük a rendszer költségét, a másikra az ellopott autó értékét és a vele járó bosszúságokat. Máris világossá válik, hogy a mérleg melyik irányba mozdul el! Sajnos a legtöbb autós, úgy véli, hogy ez vele úgy sem történik meg, aztán egyszer csak ott állnak a parkolóban és hűlt helye az autónak. 

A műholdas védelmi rendszer azonban önmagában, távfelügyelet hiányában nem eredményes. A gépjárműbe telepített szerkezet tartalmaz egy sim kártyát, melyen keresztül 24 órás online kapcsolat jön létre a gépjármű, a diszpécserszolgálat és a jármű tulajdonosa között. Amennyiben riasztás történik, a rendszer azonnal jelez, láthatóvá válik a jármű helyzete és útvonala (haladásának iránya és sebessége), majd a tulajdonossal való egyeztetés (téves intézkedés elkerülése végett) azonnal megkezdik az intézkedést az illetékes szervek bevonásával.

Ajánlatot kérek

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems