Minden vállalkozás életében döntő fontosságú a gyorsaság és a költséghatékony működés. Ebben nyújthat segítséget a ma már rendkívül sok opciót nyújtó ASGPS műholdas nyomkövető rendszer. Az ASGPS rendszer annyi rendelkezik, hogy segítségével hatékonyan és pontosan nyomon követhetjük nem csak a gépjárműveket, de akár azok vezetőit is.

Minden esetben lehetőség van arra, hogy a rendszerben rögzítsük a napi útvonalakat, így ha valaki eltér ettől, azt azonnal jelzi az ASGPS rendszer. Ezzel a riasztási funkcióval rendkívül könnyen kiszűrhető, ha a gépjárművezető nem a megadott útvonalon halad, vagy eltér attól, esetleg valahol túl sokáig időzik.  A flotta állapotával kapcsolatban is naprakészek lehetünk, hiszen igény szerint információkat továbbít az üzemanyagpótlásról (tankolásról) és a fogyasztásról. A gázpedálállásból, a fordulatszámból azt is leszűrhetjük, milyen a sofőr gépjárművezetői gyakorlata.

Az ASGPS műholdas flottakezelő rendszer a nyomkövetésen, járműkövetésen kívül a költséghatékonyságban is nagy szerepet vállal, mivel segítségével láthatjuk a járművek üzemanyag fogyasztását, segítségükkel megakadályozható az üzemanyaglopás is, valamint a sofőrök munkája is nyomon követhető. A rendelkezésre álló adatok segítségével könnyen láthatjuk, melyik az a gépjármű, amit esetleg nem rendeltetésszerűen használtak, így könnyen kiszűrhetővé válnak az esetleges hibák is.

A vállalkozás tulajdonosa online, valós időben is nyomon követheti akár az egész flottát, vagy akár egyetlen kiszemelt gépjárművet. Ez akár egy, vagy ötpercenként érkező GPS jelek segítségével egy utcaszintű térképnézetben lehetséges, ahol egy felhasználóbarát felületen az összes fontos információt megtalálhatja a gépjárműről. Ma már alapszolgáltatás a járműkövetési rendszerek esetén az elektronikus menetlevél. Ebben minden adat és információ megtalálható, melyek segítségével teljesen ellenőrizhetővé válik az autó és a gépjárművezető is.

Milyen előnyei vannak az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszernek?

A műholdas nyomkövetés lehetővé teszi, hogy egy gépjármű tartózkodási helyét valós időben meghatározhassuk. A műholdas nyomkövetés technológiai háttere mára már kiforrott, bárki számára elérhető, és olyan funkciókkal rendelkezik, melyek nagyban megkönnyítik a vállalati adminisztrációt és a gépjármű használójának munkáját egyaránt.

A műholdas nyomkövetés egy jármű esetében egy GPS eszköz és egy szoftver révén lehetséges. Ma már több ilyen rendszer is elérhető a piacon. Az ASGPS rendszer oly módon lett kifejlesztve, hogy a lehető legszélesebb felhasználási területet biztosítsa a felhasználók számára, mindezt elérhető áron, hogy a kisvállalkozások és a középvállalkozások is képesek legyenek műholdas nyomkövetés használata által erősíteni versenyképességüket.

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer funkciói

Az ASGPS rendszer legfőbb funkciója az adott gépjármű pontos helymeghatározása, valamint annak valós időben történő nyomon követése. A helymeghatározáson kívül a felhasználó lekérdezheti az adott jármű sebességét, az útvonal irányát, illetve szükség esetén az üzemanyagszintet is. Ez utóbbi funkció lehetőséget kínál a költségek optimalizálására, csökkentésére is.

Nyomkövetés által nem csak a gépjármű pillanatnyi helyzetének meghatározása válik lehetővé, de ellenőrizhető a napi útvonal (fuvarszervezés) , a megállási pontok, valamint adminisztráció (menetlevél) és utólagos ellenőrzés szempontjából roppant előnyös, hogy visszamenőleg is lekérhetők ezek az adatok bármely időszakra vonatkozóan.

A műholdas nyomkövetés további alapvető funkciója a címkeresés, mely GPS koordináták által is lehetséges. Ez nagymértékben megkönnyíti a napi rutint, gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat.

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer gazdasági előnyei

A műholdas nyomkövetés ma már igen kiterjedt funkciókat foglal magában, melyek lehetővé teszik a vállalatok számára a felesleges kiadások elkerülését. Ezek alapján belátható, hogy az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer bevezetése igen gyorsan megtérülhet.

Elsődlegesen az üzemanyaggal és a munkaórákkal való visszaélés küszöbölhető ki könnyedén, mivel az ASGPS rendszerrel ezek is ellenőrizhetők. Lekérdezés által könnyen megállapítható, hogy az adott jármű esetében mennyi a konkrét üzemanyag felhasználás, ezáltal akár egy esetleges üzemanyaglopás is leleplezhető. Ezek olyan problémákat jelentettek még pár évvel ezelőtt is, melyre nem volt megfelelő megoldás és a vállalat számára jelentős veszteséget okozhattak. Napjainkban ezek már nem valós problémák, mivel az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer által mindez folyamatosan ellenőrizhető.

Szintén gazdasági előnyöket jelentenek egy vállalat számára a flottakövetés funkciói, melyek nagymértékben lecsökkentik az adminisztrációs munkálatokat, egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a menetlevél nyilvántartást, ezáltal a hibalehetőségek is lecsökkennek.

 

Ajánlatot kérek ASGPS rendszer beépítésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems