Pillanatnyi pozíció meghatározása

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer egyik alapvető funkciója, hogy a felhasználók  a gépjárműveik pillanatnyi helyzetét a nap bármely szakában ellenőrizhetik. A gépjárművek pozíciója a rendszerrel online bármikor, bármilyen platformon megtekinthető.
Az ASGPS flottakövető eszközzel felszerelt valamennyi autó pozíciója elérhető akár egyazon térképen is, ahol a járművek haladási iránya is leolvasható. A pozíciók rendszám szerint táblázatos formában is megjelennek, címmel, gyújtásállapottal, sebességgel, az adott gépjárművet vezető sofőr nevével. Az éppen álló járművek az utolsó ismert pozíciójukkal láthatóak.  Itt lehetőséget ad a rendszer az autók egy adott ponthoz való távolságuk alapján való sorba rendezésre, így segítve annak megállapítását, hogy az adott címhez mely autó van a legközelebb.

Menetlevél nyomtatás

A menetlevél generálása az autókba beszerelt központi egységtől kapott információk alapján történik. Ezek lehetnek a rendszerben előre beprogramozott feltételek szerint elkészített menetlevelek, vagy egyedi igényeknek megfelelő beállítások alapján történő lekérdezések. Az ASGPS rendszer lehetőséget biztosít a lekérdezések hatósági menetlevél formátumban való megjelenítésére is. 

A különböző típusú menetlevelek által használt adatok:

A kért menetleveleknél akár egyenként beállíthatók az időtartamok. Hosszabb időintervallumra történő lekérdezés esetében a rendszer az adatokat napi bontásban jeleníti meg, minden nap tekintetében összesíti az adatokat, illetve a lista legvégén a kiválasztott időtartamnak megfelelően az összes nap összesíthető adatait is.

Üzemanyag fogyasztás kontroll

A gépjárművek széles skálájába szerelt különböző üzemanyagfogyasztás mérő eszközök rendkívül pontos, megbízható információkat közvetíthetnek az ASGPS flottakövető rendszer felé az üzemanyag változás, fogyás, tankolások, esetleges lopás különböző eseteiről.

Ajánlatot kérek az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszerre

 

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems