Az As Solutions műholdas gépjárművédelem biztonságos és az egyik legmodernebb védelmet nyújtja az autótulajdonosok számára. Évekkel ezelőtt, számos mechanikus védelmi megoldást követően jelent meg Magyarországon is a műholdas gépjárművédelem. A műholdas gépjárművédelmi technológia széles közönség általi megismertetésében; és a legújabb technológiák alkalmazásában is élen jár az As Solutions Kft, a műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszerek egyik legelkötelezettebb piaci szereplője. Az elmúlt évek statisztikái alapján, naponta átlagosan közel 23 gépjárművet loptak el Magyarország területén.

Mi, az As Solutions-nél tudjuk azt, hogy mindenkit különleges kapcsolat fűz gépjárművéhez, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy professzionális műholdas gépjárművédelem rendszerünkkel, az ASGPS - el megvédjük autóját. Munkatársaink közel 10 éve a legmagasabb iparági sztenderdeknek megfelelően telepítik műholdas autóvédelmi rendszerünket, az ASGPS - t. A telepített műholdas gépjárművédelmi rendszereink átadása során különös figyelmet fordítunk a használatával kapcsolatos minden információ átadására, az egyszerű és biztonságos használat érdekében.

Műholdas autóvédelmi rendszert keres, melyben megbízhat?

Az ASGPS műholdas gépjárművédelem, illetve a fejlett GPS műholdas technológiának köszönhetően már minden biztonságra törekvő gépjármű tulajdonos tehet azért, hogy megóvja autóját az illetéktelenktől. Központunk és ügyfélszolgálatunk 24 órában, az év összes napján ügyfeleink rendelkezésére áll. Amennyiben Önnek fontos, hogy egy esetleges riasztás, a riasztó bekapcsolása utáni intézkedés haladéktalanul megtörténjen, Önnek ajánljuk az ASGPS műholdas GPS gépjárművédelem szolgáltatást!

A műholdas, GPS alapú gépjárművédelmi rendszerünk fokozott biztonságot nyújt a gépjármű ellen irányuló különféle lopási módok ellen. Az ASGPS járművédelem legfőbb célja, hogy a gépjárműlopást megpróbálja megakadályozni és az esetleges balszerencse bekövezte után, nagyobb eséllyel meg lehessen találni az eltulajdonított járművet. Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi rendszer a riasztó jelzését követően azonnali jelzést küld az As Solutions műholdas távfelügyeleti rendszer központjába illetve az Ön telefonkészülékére. Felügyeleti központunk az év minden napján, napi 24 órában készen áll arra, hogy fogadja és feldolgozza a gépjárműről érkező riasztásokat és ügyfeleink hívásait, és indokolt esetben azonnali intézkedést kezdeményezzen. A 24 órás diszpécserszolgálat szakemberei az autólopás megakadályozása érdekében azonnal közbe avatkozhatnak, értesíthetik az illetékes hatóságokat.

Kinek ajánljuk?

Lakossági ügyfelek esetén bárkinek, aki félti az autóját, és velünk együtt úgy gondolja, hogy egy parkolóban megszólaló autóriasztó nem jelent igazi védelmet autójának.

Vállalkozások számára a gépjármű felügyeleti rendszerek már 1-5 autó esetén is eredményezhetnek hatékonyabb munkavégzést, optimálisabb működést, ezáltal költségcsökkentést, így alkalmazásuk kifejezetten ajánlott. Nagyobb gépjármű flották esetében már-már nélkülözhetetlen az ilyen rendszerek alkalmazása.

Ajánlatot kérek

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems