3 egyszerű módszer a mindennapi flottakezelés javítására

Egy megfelelő flottakezelő rendszer bevezetése önmagában még nem garantálja a napi rutin idejének azonnali csökkenését. Összegyűjtöttük a legfontosabb öt módszert, amelyek segítségével egy megfelelő flottamenedzsment rendszer javíthatja a napi flottakezelési műveleteket, és segít a hatékonyság növelésében.

Bővebben...

A műholdas (GPS) nyomkövetés előnyei az építőiparban

Az elmúlt néhány évben a műholdas nyomkövető és flottakezelő rendszerek beépültek szinte minden iparág üzleti folyamataiba. Ezeknek a rendszereknek a haszn...

Bővebben...

Miért hasznos műholdas gépjárművédelem?

A gépjárműbe szerelt telematikai eszköz a GPS műholdak segítségével határozza meg a gépjármű pozícióját, majd különböző telekommunikációs csatornán keresztül eljuttatja azt, illetve más egyéb a gépjármű működésével kapcsolatos információt az adatgyűjtő szerverhez. 

Bővebben...

Hogyan előzhetjük meg az autólopást?

A gépjárművek többsége vagy nem rendelkezik semmilyen autóvédelemmel, vagy autóvédelemre akár korlátozottan, akár teljességében alkalmatlan autóvédelmi rendszerekkel van felszerelve. 
Az autótolvajok technikai tudása és eszköztára folyamatosan fejlődik. Az ismert gyári rendszerek és a gyakran hiányosságokkal teletűzdelt utólagosan beépített, autóvédelemre szánt eszközök, rendszerek hatástalanítása akár néhány perc alatt megtörténhet.

Bővebben...

Mit jelent a flottakövetés?

A flottakövetés illetve járműkövetés vagy nyomkövetés, az előző évezred végén létrejött fogalom, melynek célja, hogy a flottával rendelkező cégek folyamatosan különböző adatokat kapjanak a flottához tartozó járművökről – magyarán ha van egy fuvarozó cégem, nyomon tudom követni, hogy a járműveim éppen hol tartózkodnak.

Bővebben...

GPS nyomkövető autóba

A GPS vagyis a műholdas nyomkövetők olyan hordozható eszközök lehetővé teszik a gépjárműflottával rendelkező cégek és minden autótulajdonos számára hogy nyomon kövessék gépjárműveiket. Képesek valós idejű adatok továbbítására és természetesen ezen adatok folyamatosan rögzítésre is kerülnek, ezáltal a későbbiekben is szabadon felhasználhatók. Ráadásul optimalizálhatjuk használatával útvonalunkat illetve valós időben is képes riasztásokat küldeni a részünkre.

Bővebben...

Készítse fel gépjárművét a télre

Egyre közeledik a tél ezért nem árt gépjárművünket előre felkészíteni a megváltozott időjárási körülményekre. A gépjárművédelem szerves része, hogy autónk minden előre látható időjárási körülmények között megfelelően működjön.

Bővebben...

Hatékony gépjárművédelem

A GPS Gépjárművédelem nem egy mai találmány, mégis még mindig sok félreértés lengi körül. A legtöbben azt hiszik, hogy drága és elérhetetlen, pedig már havonta 4.000 forint plusz ÁFA összegért elérhető az As Solutions gépjárművédelmi rendszere és szolgáltatásai.

Bővebben...

Csökkentse ökológiai lábnyomát műholdas nyomkövető rendszer segítségével

Az elmúlt évtizedben megváltozott a gondolkodásmódunk és sokkal környezettudatosabbá váltunk. Egyre jobban figyelembe vesszük döntéseink meghozatalánál, hogy mennyire is fogjuk szennyezni környezetünket.

Bővebben...

Az ASGPS műholdas nyomkövető beszerelése

Minden ügyfelünknek elsődleges igénye, hogy nagyobb biztonságban tudhassák a munkaeszközül szolgáló autóikat egy egyszerű, költséghatékony GPS nyomkövető rendszerrel. A nyomkövető rendszerek hozzáértő beszerelést igényelnek.

Bővebben...

Hogyan működik a műholdas helymeghatározás, vagyis a GPS

Eheti cikkünk egy kicsit szakmai jellegű lesz, de megéri elolvasni, hogy hogyan is működik a tenyerünkben lévő apró készülék háttere.

Bővebben...

Gépjárművédelem vállalkozások számára

Napjainkban már nem csak az autólopások miatt használnak egyre több cégautóban flottakövető eszközöket. Műholdas (GPS) gépjárművédelmi rendszerrel az üzemanyagon is rengeteget lehet spórolni. 

Bővebben...

Céges gépjárműflotta nyomkövetése

Minden vállalkozás életében döntő fontosságú a gyorsaság és a költséghatékony működés. Ebben nyújthat segítséget a ma már rendkívül sok opciót nyújtó ASGPS műholdas nyomkövető rendszer. Az ASGPS rendszer annyi rendelkezik, hogy segítségével hatékonyan és pontosan nyomon követhetjük nem csak a gépjárműveket, de akár azok vezetőit is.

Bővebben...

Milyen előnyei vannak az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszernek?

A műholdas nyomkövetés lehetővé teszi, hogy egy gépjármű tartózkodási helyét valós időben meghatározhassuk. A műholdas nyomkövetés technológiai háttere mára már kiforrott, bárki számára elérhető, és olyan funkciókkal rendelkezik, melyek nagyban megkönnyítik a vállalati adminisztrációt és a gépjármű használójának munkáját egyaránt.

Bővebben...

Napjainkban már egyáltalán nem megfizethetetlen a műholdas nyomkövetés

Nagyon sok előnye van annak, ha egy gépkocsiflottát üzemeltető cég műholdas nyomkövetést alkalmaz a járműveiben. A teherautók, kamionok esetében így leegyszerűsödik az útdíj kiszámítása, a flotta üzemeltetője ellenőrizheti az üzemanyag fogyasztást és optimalizálhatja az útvonalat. A másik fontos terület a biztonságtechnika, a lopott járműveket akár távvezérléssel is megállíthatják a kezelők.

Bővebben...

Az ASGPS rendszer legfőbb funkciói

Pillanatnyi pozíció meghatározásaAz ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer egyik alapvető funkciója, hogy a felhasználók  a gépjárműv...

Bővebben...

A legalapvetőbb óvintézkedések gépjárművünk védelmében

Minél több védelmi berendezés óvja járművünket, annál valószínűbb, hogy a tolvaj egy másik, könnyebben elköthető autót választ ki magának. A leghatásosabb védelmet a megfelelő, többlépcsős védőeszközök segítségével és megelőző óvintézkedések betartásával mi magunk tudjuk megteremteni.

Bővebben...

Gépjárművédelmi kisokos: Mi az immobiliser és az autó lopásgátló?

Tekintsük át, mely autóvédelmi eszközök alapoztak meg a műholdas (GPS) gápjárművédelmi rendszereknek.

Bővebben...

Nyomkövetőt vagy riasztót?

A riasztót vagy inkább a nyomkövetőt részesítsük előnyben? A válasz egyszerű: Miért ne lehetne mindkettőt? Amennyiben fokozottabb biztonságra vágyik, akkor a műholdas nyomkövető lehet a megoldás, ami kvázi riasztóként is funkcionál, de annál valójában sokkal többet nyújt!

Bővebben...

Tudja nagyobb biztonságban gépjárműflottáját csökkenő környezetterhelés mellett

Számottevő mértékben csökkenthető a szállítmányozás során a légkörbe kerülő üvegházhatású gázok mennyisége az útvonal alapos megtervezésével, az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer használatával és a vezetési stílus megfelelő megválasztásával.

Bővebben...

Védekezzünk az autólopás ellen

A baj megelőzhető mivel mi magunk is számos olyan helyzetet produkálunk az életben, hogy alkalmat adunk az autótolvajnak arra, hogy könnyedén ellopja az autónkat. Nem fogja a drága riasztórendszer, autólopást gátló berendezés megóvni autónkat, ha mi magunk adunk lehetőséget, például garázsból való kiállás vagy kerti kapu becsukása esetén az autó tolvajnak hogy elvigye autónkat.

Bővebben...

Miért van szükség gépjárművédelemre?

Az autók felszereltsége és extrákat tartalmazó listája már a gyártáskor eldől, és az autósok jó része ezen később már nem változtat. Azonban van egy olyan nagy szelete az autókban lévő extra elektronikáknak, amelyik még manapság is utólag kerül beépítésre. Fontos megjegyeznünk, hogy nem a házilagos barkácsolás terepe. 

Bővebben...

Érdekességek a műholdas (GPS) nyomkövetésről

A motorostúrák résztvevőinek olykor szükségük lehet navigációs eszközökre. Már csak az üzemanyag, s az időkérdés szempontjából is fontos bebiztosítani az utat, s tudni, hogy épp merre járunk. Persze, két keréken jól jön a térkép (nagy felbontású, minőségi kivitelezés, kifejezetten motorosoknak), és az iránytű is, hiszen a modern kor vívmányai sem mindig 100%-osak. 

Bővebben...

Mik azok a GPS koordináták és mi is az a háromszögelés? Műholdas gépjárművédelmi kisokos

Heti cikkünkben bemutatjuk a legtöbbünk által minden nap használt helymeghatározás, a navigáció és a műholdas nyomkövetés két alapfogalmát és működési elvüket

Bővebben...

Tudja biztonságban gépjárművét az ASGPS rendszerrel

Valószínűleg nincs olyan autótulajdonos, akit ne töltene el aggodalommal a gondolat, hogy megfelelő gépjárművédelem hiányában ismeretlenek megrongálják, feltörik és kirabolják, legrosszabb esetben pedig ellopják gépjárművét. Emiatt a legtöbb magán és céges gépjárműben található valamilyen védelmi berendezés, általában riasztó.

Bővebben...

Mire jó az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer?

Egy modern gépjárművédelmi rendszernek rengeteg előnye, felhasználási módja és költségcsökkentési lehetősége van. A legfontosabb feladata minden esetben az, hogy a járművekkel rendelkezőknek megkönnyítse a munkáját és a cégnek megtakarítást hozzon.

Bővebben...

Mi is az a műholdas (GPS) gépjárművédelem?

GPS, Global Positioning System, vagyis Globális Helymeghatározó rendszer. A Föld bármelyik pontján, éjjel-nappal működik, és műholdak segítségével méri be a nyomon követett tárgy helyét.

Bővebben...

Védekezzünk a gépjárműlopás ellen!

Nincs ellophatatlan autó, azonban egy védelmi rendszer beszerelésével megnehezíthetjük a tolvajok dolgát. Két hasonló típusú autó közül azt fogják elvinni, amelyik eltulajdonításához kisebb felkészültségre és kevesebb időre van szükség. Manapság még mindig nagyon sok olyan gépjármű tulajdonos akad, aki ugyan több milliót is áldoz egy autóra, ám az autó hatékony védeleméről már nem gondoskodik.

Bővebben...

Flottakövetés az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszerrel

A tévhitekkel ellentétben az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszert, már pár tízezer forintért be lehet építeni a járművünkbe és a havi költsége sem haladja meg a pár ezer forintos tételt. A mérleg egyik oldalára tegyük a rendszer kiépítési és üzemeltetési költségét, a másikra pedig az ellopott autó értékét és a vele járó bosszúságokat. Máris világossá válik, hogy a mérleg melyik irányba mozdul el.

Bővebben...

Tévhitek a gépjárművédelemmel kapcsolatban

Az autóriasztók és egyéb gépjárművédelmi berendezések terén nagyon sok a félreértés, a fantázia szülte történet és tévhit. Még ma is él az a városi legenda, hogy egy teniszlabdával és TV távirányítóval ki lehet nyitni egy autót.

Bővebben...

9 hasznos praktika amivel megelőzhetjük gépjárművünk feltörését

Napjainkban az autótolvajok már nem csavarhúzóval és erős hajlított dróttal, hanem tablettel, okostelefonnal és laptoppal támadnak. Az ellopott autókat gyakran alkatrészdonornak, vagy átalakítást követően tovább értékesítés céljából lopják el. Azonban néhány praktikával drasztikusan csökkenthetjük a lopás beköveztét. Eheti bejegyzésünkben ismertetünk 9 hasznos tanácsot, melyekkel megelőzhetjük gépjárművünk feltörését. 

Bővebben...

Műholdas (GPS) gépjárművédelem magánszemélyeknek

Az As Solutions műholdas gépjárművédelem biztonságos és az egyik legmodernebb védelmet nyújtja az autótulajdonosok számára. Évekkel ezelőtt, számos mechanikus védelmi megoldást követően jelent meg Magyarországon is a műholdas gépjárművédelem. 

Bővebben...

Hogyan védjem meg autómat a tolvajoktól?

Mindenekelőtt a legfontosabb az, hogy valamilyen biztonsági eszközzel mindenképpen lássuk el gépjárművünket, amennyiben gyárilag nem rendelkezne eggyel sem. A beépített védelmi elemek lehetnek látványosak, de akár teljesen észrevétlenek is. 

Bővebben...

A műholdas gépjárműkövetés már nem luxus többé

A gépjárművek műholdas (GPS alapú) követése eddig jellemzően csak a nagyobb flottával rendelkező vállalkozások kiváltsága volt, azonban az utóbbi időben mind a szükséges eszközök ára, mind pedig a szolgáltatások havi díja jelentős mértékben csökkent.

Bővebben...

Mire szolgál a műholdas autóvédelem?

A műholdas autóvédelem, a gépjárművünk védelmére szolgál, viszont ennél sokkal összetettebb feladatot lát el. Vannak eszközök melyekkel próbálkozhatunk, ha védelemről van szó, ide sorolható a kormányzár és az indításgátló is, ám ez még sajnos nem elég.

Bővebben...

Miért éri meg a műholdas autóvédelem?

Magyarországon egyre több gépjárműben van műholdas védelem, de ez leggyakrabban csak a felső, kisebb számban a középkategóriás gépjárművekre jellemző. Az ok egyszerű: tulajdonosok a GPS alapú rendszerek magas költségével magyarázzák alkalmazásuknak hiányát.

Bővebben...

Hogyan működik a műholdas gépjárművédelem

Magyarországon az eltulajdonított gépjárművek, mintegy 80 % -a nem kerül vissza a tulajdonosához. Erre a komoly problémára jelenthet megoldást a műholdas gépjárművédelmi rendszer.

Bővebben...

Betörő a gyerekszobában – van fontosabb szeretteink biztonságánál?

A betörések legtöbbször értékeink elveszítését jelentik, de közben családtagjaink élete is veszélyben foroghat. Erre példa a Budapest egyik külső kerületében élő család, akik egyik este mit sem sejtve tértek nyugovóra családi házukban.

Bővebben...

Szemtől szembe a betörővel – támad vagy menekül?

Nincs sok annál ijesztőbb dolog, mint amikor valaki a saját otthonában szembetalálkozik a betörővel. Ez történt meg azzal az idős házaspárral is, akiknek a főváros külső kerületeiben lévő családi házába szintén éjszaka surrant be egy nem várt látogató.

Bővebben...

Amikor a biztonsági ajtó sem elég

Egy budai ház legfelső szintjét szemelték ki a betörők. A felszerelt biztonsági ajtókkal nem boldogultak, de ez őket nem zavarta: a tetőablakon keresztül próbáltak bejutni a lakásba, ami sikerült is nekik.

Bővebben...

A betörő nyomában - anyaszült meztelen

Egy budaörsi családi házba éjszaka ment a betörő garázdálkodni. A tulajdonos felébredt a konyhából kiszivárgó zajra, és ádámkosztümben nézett utána, hogy mi okozhatja a hangokat.

Bővebben...

Amikor a kutyát nem házőrzésre tervezték

Belvárosi, 3. emeleti lakásából dolgozni indult egy hölgy. Amikor hazaért, rémülten tapasztalta, hogy a rácsozott bejárati ajtó ablaka be van törve. Rögtön elfogta a félelem, és rettegve gondolt arra, mi történhetett otthon hagyott kutyusával, és az otthonával.

Bővebben...

Életmentés gépjárműfelügyelettel - avagy néha az életünk múlhat egy kis odafigyelésen

Egyik ügyfelünk nem is gondolta volna, hogy gépjárműfelügyeleti rendszerünk nem csak autója biztonságáról gondoskodik, hanem az ő életét is megmenti.

Bővebben...

Üzletkötők munkájának ellenőrzése – erőteljes bevétel növekedés gépjárműfelügyelettel

Ügyfelünk irodaszer forgalmazással foglalkozik, és azzal a problémával keresett meg minket, hogy üzletkötői a munkavégzés helyett sokszor privát ügyeikkel foglalkoznak munkaidőben. Nem töltik fel időben áruval az üzletek polcait, és a céges partnereket nem keresik elégszer.

Bővebben...

Már a garázsban sincs biztonságban az autó? – lopási kísérlet családi házból

A címben említett sajnálatos esemény Budapesten történt, egyik éjszaka betörtek ügyfelünk családi házába: kinyitották a kerti kaput, majd felfeszítették a garázsajtót. A garázsban két gépkocsi állt egymás mögött, szerencsére a bejárathoz közelebbi jármű volt felszerelve a rendszerünkkel.

Bővebben...

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems