Rendezvény és lelátófigyelés a PUSKÁS FERENC stadionban

A Puskás Ferenc Stadion újraálmodása nemcsak az építőknek, de minden, a megvalósításban résztvevő szakágnak megszülte és felállított a maga kihívásait. Ily...

Bővebben...

Hogyan változtatta meg a GPS technológia a világot?

A technológia rohamos ütemben fejlődik, és ez a fejlődés hatással van a globális helymeghatározó rendszert, vagyis a GPS – t használó rendszerekre, elsősorban a nyomkövetőkre és az azokat támogató alkalmazásokra.

Bővebben...

Készüljön fel a télre!

Egyre közeledik a tél ezért nem árt gépjárművünket előre felkészíteni a megváltozott időjárási körülményekre. A gépjárművédelem szerves része, hogy autónk minden előre látható időjárási körülmények között megfelelően működjön.

Bővebben...

Mi is az a GPS nyomkövető?

A Globális Helymeghatározó Rendszer (GPS) nyomkövető egy olyan elektromos eszköz, amit többek között szállítással foglalkozó szakemberek és gépjármű tulajdonosok használnak arra, hogy meg tudják határozni autóik vagy teherautóik pontos helyét. Van olyan valós idejű GPS nyomkövető, amely azonnal jelzi az adott gépjármű helyét és sebességét, de vannak kevésbé drága eszközök is, amelyek nem valós időben rögzítik ezeket az információkat és csak később lehet hozzájuk férni.

Bővebben...

3 indok a mindennapi flottakezelés javítására

Egy megfelelő flottakezelő rendszer bevezetése önmagában még nem garantálja a napi rutin idejének azonnali csökkenését. Összegyűjtöttük a legfontosabb három indokot, amelyek segítségével egy megfelelő flottamenedzsment rendszer javíthatja a napi flottakezelési műveleteket, és segít a hatékonyság növelésében.

Bővebben...

Csökkentse ökológiai lábnyomát műholdas nyomkövető rendszer segítségével

Az elmúlt évtizedben megváltozott a gondolkodásmódunk és sokkal környezettudatosabbá váltunk. Egyre jobban figyelembe vesszük döntéseink meghozatalánál, hogy mennyire is fogjuk szennyezni környezetünket.

Bővebben...

Hatékony gépjárművédelem és annak beépítése

A GPS Gépjárművédelem nem egy mai találmány, mégis még mindig sok félreértés lengi körül. A legtöbben azt hiszik, hogy drága és elérhetetlen, pedig már havonta 4.000 forint plusz ÁFA összegért elérhető az As Solutions gépjárművédelmi rendszere és szolgáltatásai.

Bővebben...

Gépjárművédelmi kisokos, avagy mik is a GPS koordináták és mi is az a háromszögelés?

Magyarországon az eltulajdonított gépjárművek, mintegy 80 % -a nem kerül vissza a tulajdonosához. Erre a komoly problémára jelenthet megoldást a műholdas gépjárművédelmi rendszer.

Bővebben...

KFI_16-1-2017-0561

A WT-Project Szolgáltató Kft. (Székhely:1116 Budapest, Kondorfa u. 6/B.; Tel.: +36 1 208 1194; e-mail: info@wt-project.hu; web: www.wt-project.hu) és ...

Bővebben...

Hogyan működik és miért is éri meg a műholdas autóvédelem?

Magyarországon egyre több gépjárműben van műholdas védelem, de ez leggyakrabban csak a felső, kisebb számban a középkategóriás gépjárművekre jellemző. Az ok egyszerű: tulajdonosok a GPS alapú rendszerek magas költségével magyarázzák alkalmazásuknak hiányát.

Bővebben...

Hogyan változtatta meg a GPS technológia a világot

Szinte minden nap megjelenik egy technológiai vívmány, és ennek a rohamos fejlődésnek egyik haszonélvezője a Globális Helymeghatározó Rendszeren (GPS) alapuló számos szolgáltatás. A sofőröknek már nem kell nagyméretű térképek alapján tájékozódni, mivel a térképet tartalmazó navigációs eszköz elfér bárki zsebében. 

Bővebben...

Mire kell odafigyelni műholdas (GPS) nyomkövetés vásárlásakor

A műholdas járműkövetés használata egyre elterjedtebb hazánkban és egész Európában is. A GPS technológia folyamatosan fejlődik, melynek következménye, hogy egyre több hasznos megoldást kínál a mindennapok során felmerülő kihívásokra.

Bővebben...

Védekezzünk az autólopás ellen! 9 hasznos praktika amivel megelőzhetjük gépjárművünk feltörését

Nincs ellophatatlan autó, azonban egy védelmi rendszer beszerelésével megnehezíthetjük a tolvajok dolgát. Két hasonló típusú autó közül azt fogják elvinni, amelyik eltulajdonításához kisebb felkészültségre és kevesebb időre van szükség.

Bővebben...

A műholdas (GPS) nyomkövetés típusai és működési elvük

Vajon hányféle típusa van a műholdas (GPS) nyomkövetésnek? A legtöbben szinte azonnal azt mondanánk, hogy „EGY”! Azonban a kérdés becsapós, mivel vannak olyanok melyek gépjárművek követésére szolgálnak, mások viszont akár emberek megfigyelésére is alkalmasak. Talán a legjobb válasz a feltett kérdésre, az hogy számtalan felhasználási módja létezik. Cikkünkben bemutatjuk a legelterjedtebbeket és azt is: hol vehetjük hasznát használatuknak.

Bővebben...

Flottakövetés az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszerrel

A tévhitekkel ellentétben az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszert, már pár tízezer forintért be lehet építeni a járművünkbe és a havi költsége sem haladja meg a pár ezer forintos tételt. A mérleg egyik oldalára tegyük a rendszer kiépítési és üzemeltetési költségét, a másikra pedig az ellopott autó értékét és a vele járó bosszúságokat. Máris világossá válik, hogy a mérleg melyik irányba mozdul el.

Bővebben...

Környezettudatosság műholdas nyomkövetés segítségével

Évről évre egyre fontosabbá válik, hogy megóvjuk környezetünket. A legtöbb vállalkozás azonban nem engedheti meg magának, hogy gépjárműflottája hibrid vagy elektromos járművekből álljon, azonban sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük saját és vállalkozásunk szénlábnyomát.

Bővebben...

Gépjárművédelem vállalkozások számára

Napjainkban már nem csak az autólopások miatt használnak egyre több cégautóban flottakövető eszközöket. Műholdas (GPS) gépjárművédelmi rendszerrel az üzemanyagon is rengeteget lehet spórolni. 

Bővebben...

Céges gépjárműflotta nyomkövetése

Minden vállalkozás életében döntő fontosságú a gyorsaság és a költséghatékony működés. Ebben nyújthat segítséget a ma már rendkívül sok opciót nyújtó ASGPS műholdas nyomkövető rendszer. Az ASGPS rendszer annyi rendelkezik, hogy segítségével hatékonyan és pontosan nyomon követhetjük nem csak a gépjárműveket, de akár azok vezetőit is.

Bővebben...

A műholdas (GPS) nyomkövetés előnyei az építőiparban

Az elmúlt néhány évben a műholdas nyomkövető és flottakezelő rendszerek beépültek szinte minden iparág üzleti folyamataiba. Ezeknek a rendszereknek a haszn...

Bővebben...

A műholdas flottakövetés 3 fő előnye

Egy gépjárműflotta kezelése rengeteg időt és energiát igényel. A flottakezelőknek megfelelő eszközökre van szükségük a munkájuk elvégzéséhez és a folyamatosan felmerülő kihívások megfelelő kezeléséhez.

Bővebben...

Tudja biztonságban gépjárművét az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszerrel

Valószínűleg nincs olyan autótulajdonos, akit ne töltene el aggodalommal a gondolat, hogy megfelelő gépjárművédelem hiányában ismeretlenek megrongálják, feltörik és kirabolják, legrosszabb esetben pedig ellopják gépjárművét. Emiatt a legtöbb magán és céges gépjárműben található valamilyen védelmi berendezés, általában riasztó.

Bővebben...

A valós idejű járműkövetés előnyei

A műholdas (GPS) eszközök által nyújtott egyik legnagyobb előny, hogy a magánszemélyek vagy vállalkozások valós időben tudják megtekinteni járművük vagy járműveik aktuális helyzetét. A valós idejű nyomkövetés lehetővé teszi, hogy a vállalkozások közvetlenül irányítsák járműveiket miközben úton vannak. 

Bővebben...

Tévhitek a a műholdas flottakövetéssel és a gépjárművédelemmel kapcsolatban

A műholdas nyomkövetés és flottamenedzsment elterjedésével párhuzamosan egyre több tévhit is felütötte a fejét. Ráadásul az autóriasztók és egyéb gépjárművédelmi berendezések terén is nagyon sok a félreértés, a fantázia szülte történet és tévhit. Például még ma is él az a városi legenda, hogy egy teniszlabdával és TV távirányítóval ki lehet nyitni egy autót.

Bővebben...

Megéri a műholdas (GPS) flottakövetés használata?

A műholdas (GPS) nyomkövető és flottakezelő rendszerek használatával több szempontból is növelhetjük vállalkozásunk versenyképességét, és ez által jövedelmezőségét is. Következzen 3 terület ahol hatékonyság növelés érhető el a GPS flottakövető rendszerek használatával, az üzemanyagköltségeken felül.

Bővebben...

A műholdas nyomkövetés előnyei gépjárműflották számára

Egy vállalkozást irányítani nem gyerekjáték, különösen akkor ha még egy gépjárműflottát is irányítani kell. Ilyen esetben elengedhetetlen a járművek pontos helyének ismerete, mert a szállítmányozási üzletben a minden esetben a legfontosabb: határidők pontos betartása. Egyértelműen megkönnyíti az irányítást, egy megfelelő műholdas (GPS) flottakezelő rendszer használata. De mik is a legfőbb előnyei?

Bővebben...

A műholdas (GPS) járműkövetés rövid története

A flottakezelők pontosan tisztában vannak az információ fontosságával: függetlenül attól, hogy az útvonalakra, a lopások megelőzésére vagy a járművezetők vezetői szokásaira irányulnak, kulcsfontosságúak a döntések meghozatalánál. Napjainkban a gépjárműflottákról a legjobb és leghasznosabb adatokat a műholdas nyomkövető és flottakezelő rendszerek szolgáltatják. A fejlődésüknek a rövid története betekintést nyújthat abba, hogy mennyire is hasznosak ezek a szerkezetek.

Bővebben...

Hogyan előzhetjük meg az autólopást?

A gépjárművek többsége vagy nem rendelkezik semmilyen autóvédelemmel, vagy autóvédelemre akár korlátozottan, akár teljességében alkalmatlan autóvédelmi rendszerekkel van felszerelve. 
Az autótolvajok technikai tudása és eszköztára folyamatosan fejlődik. Az ismert gyári rendszerek és a gyakran hiányosságokkal teletűzdelt utólagosan beépített, autóvédelemre szánt eszközök, rendszerek hatástalanítása akár néhány perc alatt megtörténhet.

Bővebben...

Mit jelent a flottakövetés?

A flottakövetés illetve járműkövetés vagy nyomkövetés, az előző évezred végén létrejött fogalom, melynek célja, hogy a flottával rendelkező cégek folyamatosan különböző adatokat kapjanak a flottához tartozó járművökről – magyarán ha van egy fuvarozó cégem, nyomon tudom követni, hogy a járműveim éppen hol tartózkodnak.

Bővebben...

Hogyan működik a műholdas helymeghatározás, vagyis a GPS

Eheti cikkünk egy kicsit szakmai jellegű lesz, de megéri elolvasni, hogy hogyan is működik a tenyerünkben lévő apró készülék háttere.

Bővebben...

Napjainkban már egyáltalán nem megfizethetetlen a műholdas nyomkövetés

Nagyon sok előnye van annak, ha egy gépkocsiflottát üzemeltető cég műholdas nyomkövetést alkalmaz a járműveiben. A teherautók, kamionok esetében így leegyszerűsödik az útdíj kiszámítása, a flotta üzemeltetője ellenőrizheti az üzemanyag fogyasztást és optimalizálhatja az útvonalat. A másik fontos terület a biztonságtechnika, a lopott járműveket akár távvezérléssel is megállíthatják a kezelők.

Bővebben...

Az ASGPS rendszer legfőbb funkciói

Pillanatnyi pozíció meghatározásaAz ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer egyik alapvető funkciója, hogy a felhasználók  a gépjárműv...

Bővebben...

A legalapvetőbb óvintézkedések gépjárművünk védelmében

Minél több védelmi berendezés óvja járművünket, annál valószínűbb, hogy a tolvaj egy másik, könnyebben elköthető autót választ ki magának. A leghatásosabb védelmet a megfelelő, többlépcsős védőeszközök segítségével és megelőző óvintézkedések betartásával mi magunk tudjuk megteremteni.

Bővebben...

Gépjárművédelmi kisokos: Mi az immobiliser és az autó lopásgátló?

Tekintsük át, mely autóvédelmi eszközök alapoztak meg a műholdas (GPS) gápjárművédelmi rendszereknek.

Bővebben...

Nyomkövetőt vagy riasztót?

A riasztót vagy inkább a nyomkövetőt részesítsük előnyben? A válasz egyszerű: Miért ne lehetne mindkettőt? Amennyiben fokozottabb biztonságra vágyik, akkor a műholdas nyomkövető lehet a megoldás, ami kvázi riasztóként is funkcionál, de annál valójában sokkal többet nyújt!

Bővebben...

Tudja nagyobb biztonságban gépjárműflottáját csökkenő környezetterhelés mellett

Számottevő mértékben csökkenthető a szállítmányozás során a légkörbe kerülő üvegházhatású gázok mennyisége az útvonal alapos megtervezésével, az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer használatával és a vezetési stílus megfelelő megválasztásával.

Bővebben...

Miért van szükség gépjárművédelemre?

Az autók felszereltsége és extrákat tartalmazó listája már a gyártáskor eldől, és az autósok jó része ezen később már nem változtat. Azonban van egy olyan nagy szelete az autókban lévő extra elektronikáknak, amelyik még manapság is utólag kerül beépítésre. Fontos megjegyeznünk, hogy nem a házilagos barkácsolás terepe. 

Bővebben...

Érdekességek a műholdas (GPS) nyomkövetésről

A motorostúrák résztvevőinek olykor szükségük lehet navigációs eszközökre. Már csak az üzemanyag, s az időkérdés szempontjából is fontos bebiztosítani az utat, s tudni, hogy épp merre járunk. Persze, két keréken jól jön a térkép (nagy felbontású, minőségi kivitelezés, kifejezetten motorosoknak), és az iránytű is, hiszen a modern kor vívmányai sem mindig 100%-osak. 

Bővebben...

Mire jó az ASGPS műholdas (GPS) gépjárművédelmi és flottakövető rendszer?

Egy modern gépjárművédelmi rendszernek rengeteg előnye, felhasználási módja és költségcsökkentési lehetősége van. A legfontosabb feladata minden esetben az, hogy a járművekkel rendelkezőknek megkönnyítse a munkáját és a cégnek megtakarítást hozzon.

Bővebben...

Mi is az a műholdas (GPS) gépjárművédelem?

GPS, Global Positioning System, vagyis Globális Helymeghatározó rendszer. A Föld bármelyik pontján, éjjel-nappal működik, és műholdak segítségével méri be a nyomon követett tárgy helyét.

Bővebben...

Műholdas (GPS) gépjárművédelem magánszemélyeknek

Az As Solutions műholdas gépjárművédelem biztonságos és az egyik legmodernebb védelmet nyújtja az autótulajdonosok számára. Évekkel ezelőtt, számos mechanikus védelmi megoldást követően jelent meg Magyarországon is a műholdas gépjárművédelem. 

Bővebben...

Hogyan védjem meg autómat a tolvajoktól?

Mindenekelőtt a legfontosabb az, hogy valamilyen biztonsági eszközzel mindenképpen lássuk el gépjárművünket, amennyiben gyárilag nem rendelkezne eggyel sem. A beépített védelmi elemek lehetnek látványosak, de akár teljesen észrevétlenek is. 

Bővebben...

Mire szolgál a műholdas autóvédelem?

A műholdas autóvédelem, a gépjárművünk védelmére szolgál, viszont ennél sokkal összetettebb feladatot lát el. Vannak eszközök melyekkel próbálkozhatunk, ha védelemről van szó, ide sorolható a kormányzár és az indításgátló is, ám ez még sajnos nem elég.

Bővebben...

Miért éri meg a műholdas autóvédelem?

Magyarországon egyre több gépjárműben van műholdas védelem, de ez leggyakrabban csak a felső, kisebb számban a középkategóriás gépjárművekre jellemző. Az ok egyszerű: tulajdonosok a GPS alapú rendszerek magas költségével magyarázzák alkalmazásuknak hiányát.

Bővebben...

Betörő a gyerekszobában – van fontosabb szeretteink biztonságánál?

A betörések legtöbbször értékeink elveszítését jelentik, de közben családtagjaink élete is veszélyben foroghat. Erre példa a Budapest egyik külső kerületében élő család, akik egyik este mit sem sejtve tértek nyugovóra családi házukban.

Bővebben...

Szemtől szembe a betörővel – támad vagy menekül?

Nincs sok annál ijesztőbb dolog, mint amikor valaki a saját otthonában szembetalálkozik a betörővel. Ez történt meg azzal az idős házaspárral is, akiknek a főváros külső kerületeiben lévő családi házába szintén éjszaka surrant be egy nem várt látogató.

Bővebben...

Amikor a biztonsági ajtó sem elég

Egy budai ház legfelső szintjét szemelték ki a betörők. A felszerelt biztonsági ajtókkal nem boldogultak, de ez őket nem zavarta: a tetőablakon keresztül próbáltak bejutni a lakásba, ami sikerült is nekik.

Bővebben...

A betörő nyomában - anyaszült meztelen

Egy budaörsi családi házba éjszaka ment a betörő garázdálkodni. A tulajdonos felébredt a konyhából kiszivárgó zajra, és ádámkosztümben nézett utána, hogy mi okozhatja a hangokat.

Bővebben...

Amikor a kutyát nem házőrzésre tervezték

Belvárosi, 3. emeleti lakásából dolgozni indult egy hölgy. Amikor hazaért, rémülten tapasztalta, hogy a rácsozott bejárati ajtó ablaka be van törve. Rögtön elfogta a félelem, és rettegve gondolt arra, mi történhetett otthon hagyott kutyusával, és az otthonával.

Bővebben...

Életmentés gépjárműfelügyelettel - avagy néha az életünk múlhat egy kis odafigyelésen

Egyik ügyfelünk nem is gondolta volna, hogy gépjárműfelügyeleti rendszerünk nem csak autója biztonságáról gondoskodik, hanem az ő életét is megmenti.

Bővebben...

Üzletkötők munkájának ellenőrzése – erőteljes bevétel növekedés gépjárműfelügyelettel

Ügyfelünk irodaszer forgalmazással foglalkozik, és azzal a problémával keresett meg minket, hogy üzletkötői a munkavégzés helyett sokszor privát ügyeikkel foglalkoznak munkaidőben. Nem töltik fel időben áruval az üzletek polcait, és a céges partnereket nem keresik elégszer.

Bővebben...

Már a garázsban sincs biztonságban az autó? – lopási kísérlet családi házból

A címben említett sajnálatos esemény Budapesten történt, egyik éjszaka betörtek ügyfelünk családi házába: kinyitották a kerti kaput, majd felfeszítették a garázsajtót. A garázsban két gépkocsi állt egymás mögött, szerencsére a bejárathoz közelebbi jármű volt felszerelve a rendszerünkkel.

Bővebben...

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems