Az elmúlt néhány évben a műholdas nyomkövető és flottakezelő rendszerek beépültek szinte minden iparág üzleti folyamataiba. Ezeknek a rendszereknek a használata javítják a gépjárműflotta kapacitás kihasználtságát és az általános biztonságot is. Ez azért fontos, mert az építőipar nagyon sok értékes járművet és gépet használ. Többek között ezért is illeszkednek a műholdas nyomkövető és flottakövető rendszerek az építőipari folyamatokba.

Az ASGPS használatának előnyei

Nagyobb biztonság

Minél nagyobb értékű egy gépjármű vagy munkagép, annál magasabb a kockázata, hogy az autótolvajok áldozatául esik. Amennyiben fe van szerelve műholdas nyomkövető rendszerrel, mindig valós időben megtekinthetjük a gépjármű aktuális helyzetét. Amennyiben pedig bekövetkezne a legrosszabb, és ellopják a munkagépet, szinte azonnal értesíteni tudjuk a hatóságokat. Ezáltal megnő az esélye, hogy megkerül a járművünk. 

Sofőrök elszámoltathatósága

A nemkívánatos és veszélyes vezetési szokások óriási kárt tudnak okozni egy vállalkozás számára. Ilyen például a gyorshajtás, folyamatos hirtelen fékezések, indokolatlan üresjáratok és a gépjárművek jogosulatlan használata. A műholdas nyomkövető és flottakövető rendszerek csökkenthetik ezen események bekövetkezését, a sofőrök elszámoltathatóságából kifolyólag. 

Bármikor megtekinthető a gépjármű által megtett útvonal, sebesség és akár a jármű üzemanyagszintje is ellenőrizhetővé válik. Mivel a sofőrök mindennek tudatában vannak, így kétszer is meggondolják, hogy nem megengedett dolgokat hajtsanak végre.

Üzemanyaggazdálkodás

Egy építőipari vállalkozás sok, magas fogyasztású járművet és munkagépet használ a tevékenysége során. Mint minden vállalkozás esetében, a költségek itt is kiemelt jelentőséggel bírnak. Mivel a járművek szinte minden lépése követhetővé válik, így utólagos elemzések elvégzése után az üzemanyaggazdálkodás optimalizálható és ezáltal jelentős költségcsökkentés is végrehajtható.

Ajánlatot kérek ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszerre!

 

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems