Minden vállalkozás életében döntő fontosságú a gyorsaság és a költséghatékony működés. Ebben nyújthat segítséget a ma már rendkívül sok opciót nyújtó ASGPS műholdas nyomkövető rendszer. Az ASGPS rendszer annyi rendelkezik, hogy segítségével hatékonyan és pontosan nyomon követhetjük nem csak a gépjárműveket, de akár azok vezetőit is.

Minden esetben lehetőség van arra, hogy a rendszerben rögzítsük a napi útvonalakat, így ha valaki eltér ettől, azt azonnal jelzi az ASGPS rendszer. Ezzel a riasztási funkcióval rendkívül könnyen kiszűrhető, ha a gépjárművezető nem a megadott útvonalon halad, vagy eltér attól, esetleg valahol túl sokáig időzik.  A flotta állapotával kapcsolatban is naprakészek lehetünk, hiszen igény szerint információkat továbbít az üzemanyagpótlásról (tankolásról) és a fogyasztásról. A gázpedálállásból, a fordulatszámból azt is leszűrhetjük, milyen a sofőr gépjárművezetői gyakorlata.

Az ASGPS műholdas flottakezelő rendszer a nyomkövetésen, járműkövetésen kívül a költséghatékonyságban is nagy szerepet vállal, mivel segítségével láthatjuk a járművek üzemanyag fogyasztását, segítségükkel megakadályozható az üzemanyaglopás is, valamint a sofőrök munkája is nyomon követhető. A rendelkezésre álló adatok segítségével könnyen láthatjuk, melyik az a gépjármű, amit esetleg nem rendeltetésszerűen használtak, így könnyen kiszűrhetővé válnak az esetleges hibák is.

A vállalkozás tulajdonosa online, valós időben is nyomon követheti akár az egész flottát, vagy akár egyetlen kiszemelt gépjárművet. Ez akár egy, vagy ötpercenként érkező GPS jelek segítségével egy utcaszintű térképnézetben lehetséges, ahol egy felhasználóbarát felületen az összes fontos információt megtalálhatja a gépjárműről. Ma már alapszolgáltatás a járműkövetési rendszerek esetén az elektronikus menetlevél. Ebben minden adat és információ megtalálható, melyek segítségével teljesen ellenőrizhetővé válik az autó és a gépjárművezető is.

Ajánlatot kérek ASGPS rendszer beépítésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems