Minden ügyfelünknek elsődleges igénye, hogy nagyobb biztonságban tudhassák a munkaeszközül szolgáló autóikat egy egyszerű, költséghatékony GPS nyomkövető rendszerrel. A nyomkövető rendszerek hozzáértő beszerelést igényelnek. A nem mobil rendszer beépítése kábelezéssel, áramellátással jár, amit csak hozzáértő, magasan képzett, és tapasztalt autóvillamossági szerelő tud megfelelően ellátni. Helyileg általában a szolgáltatást nyújtó műhelyben, illetve külön kérésre a megrendelő telephelyén - kamionok esetében -  történik a beszerelés.

Milyen szempontokat mérlegeljünk, egy műholdas nyomkövető rendszer beépítése előtt

Van saját felhasználói felülete a rendszernek?

Sok szolgáltató, az eszköz gyári felületét használja, ezek többnyire nem elég rugalmasak és nincsenek a személyre szabva. Az ASGPS rendszer saját felületet használ!

Olcsó húsnak (legtöbbször) híg a leve

Sajnos csodák nincsenek. A gyanúsan olcsó GPS eszköz feltehetően nem fog megfelelő minőségű és stabilitású szolgáltatást lehetővé tenni. 

Ügyfélszolgálat

Manapság már alapelvárás, hogy precíz, gyors és korrekt ügyfélszolgálat álljon a rendelkezésünkre. Az As Solutions diszpécserközpontja többek között ezen tulajdonságok mentén működik.

Telefonos rendszer

Járművünk helyzetét az ASGPS mobil applikációjával bárhol és bármikor ellenőrizhetjük.

A beszerelés menete

A beépítés során a szerelő leszedi a jármű műszerfalat fedő lemezét, majd az ASGPS eszköz bekötése után visszaépíti azt. Beszerelés előtt a készülék megfelelő helyét műszerek segítségével méri ki, majd ellátja árammal, és beköti a kívánt egyéb opciókat. Ha már az utolsó csatlakozó is a helyén van, gondosan leteszteli az egységet a kiegészítő funkciókkal együtt. Csakis ezután kerülhetnek a helyére a karosszériaelemek. Az ASGPS kívülről észrevehetetlen, így az alkalmazott előtt is titokban lehet tartani. A szervizekben akár egyedi igényeket is ki tudnak elégíteni, így a szenzorok, érzékelők (például gyorsulásmérő, üzemanyagszint jelző, raktérhőmérő, riasztó, sofőrazonosítást végző eszköz, gyújtás érzékelő, motorblokkolás, stb.) járműkövető egységre történő bekötése is megoldható.

Amennyiben nincs fennakadás az ASGPS - el kapcsolatos munkálatok nagyjából egy-két órát vesznek igénybe, ezt a várakozási időt érdemes bekalkulálni. A GPS műholdas nyomkövető nem zavarja majd az autó működését, s az autót épen kapja vissza a kedves tulajdonos.

Működési elve

Az ASGPS rendszer a beszerelés után a jármű állapotával kapcsolatos adatokat azonnal automatikusan elkezdi gyűjteni. A beépített nyomkövető GPS egység folyamatos kapcsolatban van a diszpécserközpontunkkal, és információkat küld annak. Az el nem küldött információkat saját belső memóriájában fekete dobozként tárolja másodperces sűrűséggel, így azok hálózati hiba esetén sem vesznek el.

A járműkövető eszköz főbb részei a GPS, ez végzi a műholdas helymeghatározást, a modultelefon, amely a diszpécserközponttal történő kommunikációért felelős, és maga a vezérlő eszköz, ami a készülék működését koordinálja.
A hardverelemek típustól függetlenül kis méretűek, és alacsony tápellátást igényelnek. A GPS nyomkövetés semmilyen más fedélzeti rendszer működését nem befolyásolja.

A nyomkövető GPS által jelzett, és a központ által feldolgozott adatok az As Solutions szerveréről interneten keresztül jutnak el a felhasználóhoz, ami gyors és olcsó lekérdezést tesz lehetővé. Az ügyfelekhez beérkező adatok kezelését az erre a célra kifejlesztett szoftver végzi. A GPS nyomkövetés segítségével nagyobb méretű flotta esetén is könnyen áttekinthető képet kapunk annak mozgásáról, helyzetéről és állapotáról. A program segítségével adatszűrőket állíthat be, grafikonos, táblázatos kimutatásokat készíthetünk és menetlevelet generálhatunk. A GPRS technológia ügyfeleinknek online járműkövetési lehetőséget is biztosít. Mindezek hatékonnyabbá és egyszerűbbé teszik az adminisztrációt, megkönnyíti az üzleti tervezést.

Miért éri meg az ASGPS rendszer használata?

Mert a GPS műholdas pozicionálás segítségével működő hatékony rendszer használatával a flottakövetés során nem csak a gépjárműpark lopás elleni védelme biztosított, hanem többek között fel lehet vele lépni az üzemanyaglopás, a túlórák, a kerülőutak, a gyorshajtás, és az állagromlás ellen is. Egyszóval hatékonyabbá válik a vállalatmenedzsment munkája. A flottakövetés hiányából fakadó veszteséges működés minimalizálható.

Hol használható az ASGPS műholdas nyomkövető rendszer?

Személygépjármű

Lakossági ügyfelek esetén bárkinek, aki félti az autóját, és velünk együtt úgy gondolja, hogy egy parkolóban megszólaló autóriasztó nem jelent igazi védelmet autójának. Vállalkozások számára a gépjármű felügyeleti rendszerek már 1-5 autó esetén is eredményezhetnek hatékonyabb munkavégzést, optimálisabb működést, ezáltal költségcsökkentést, így alkalmazásuk kifejezetten ajánlott. Nagyobb gépjármű flották esetében már-már nélkülözhetetlen az ilyen rendszerek alkalmazása.

Gépjárműflotta

Többek között a gépjárműflottával – akár már egy gépjárműtől is! - rendelkező cégek számára nyújt elengedhetetlen előnyöket. A rendszer a beszerelés után azonnal profitot termel, hiszen a sofőrök munkája ellenőrizhetővé válik. Így megkülönböztethetővé válik a hivatali és magánút, optimalizálható a járművek futása, ellenőrizhető az üzemanyagszint, könnyebb az adminisztráció.

Ajánlatot kérek ASGPS rendszer beépítésére

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems