A műholdas nyomkövetés lehetővé teszi, hogy egy gépjármű tartózkodási helyét valós időben meghatározhassuk. A műholdas nyomkövetés technológiai háttere mára már kiforrott, bárki számára elérhető, és olyan funkciókkal rendelkezik, melyek nagyban megkönnyítik a vállalati adminisztrációt és a gépjármű használójának munkáját egyaránt.

A műholdas nyomkövetés egy jármű esetében egy GPS eszköz és egy szoftver révén lehetséges. Ma már több ilyen rendszer is elérhető a piacon. Az ASGPS rendszer oly módon lett kifejlesztve, hogy a lehető legszélesebb felhasználási területet biztosítsa a felhasználók számára, mindezt elérhető áron, hogy a kisvállalkozások és a középvállalkozások is képesek legyenek műholdas nyomkövetés használata által erősíteni versenyképességüket.

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer funkciói

Az ASGPS rendszer legfőbb funkciója az adott gépjármű pontos helymeghatározása, valamint annak valós időben történő nyomon követése. A helymeghatározáson kívül a felhasználó lekérdezheti az adott jármű sebességét, az útvonal irányát, illetve szükség esetén az üzemanyagszintet is. Ez utóbbi funkció lehetőséget kínál a költségek optimalizálására, csökkentésére is.

Nyomkövetés által nem csak a gépjármű pillanatnyi helyzetének meghatározása válik lehetővé, de ellenőrizhető a napi útvonal (fuvarszervezés) , a megállási pontok, valamint adminisztráció (menetlevél) és utólagos ellenőrzés szempontjából roppant előnyös, hogy visszamenőleg is lekérhetők ezek az adatok bármely időszakra vonatkozóan.

A műholdas nyomkövetés további alapvető funkciója a címkeresés, mely GPS koordináták által is lehetséges. Ez nagymértékben megkönnyíti a napi rutint, gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat.

Az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer gazdasági előnyei

A műholdas nyomkövetés ma már igen kiterjedt funkciókat foglal magában, melyek lehetővé teszik a vállalatok számára a felesleges kiadások elkerülését. Ezek alapján belátható, hogy az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer bevezetése igen gyorsan megtérülhet.

Elsődlegesen az üzemanyaggal és a munkaórákkal való visszaélés küszöbölhető ki könnyedén, mivel az ASGPS rendszerrel ezek is ellenőrizhetők. Lekérdezés által könnyen megállapítható, hogy az adott jármű esetében mennyi a konkrét üzemanyag felhasználás, ezáltal akár egy esetleges üzemanyaglopás is leleplezhető. Ezek olyan problémákat jelentettek még pár évvel ezelőtt is, melyre nem volt megfelelő megoldás és a vállalat számára jelentős veszteséget okozhattak. Napjainkban ezek már nem valós problémák, mivel az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer által mindez folyamatosan ellenőrizhető.

Szintén gazdasági előnyöket jelentenek egy vállalat számára a flottakövetés funkciói, melyek nagymértékben lecsökkentik az adminisztrációs munkálatokat, egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a menetlevél nyilvántartást, ezáltal a hibalehetőségek is lecsökkennek.

Ajánlatot kérek ASGPS rendszerre

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems