Nagy valószínűséggel minden autótulajdonos tart attól, hogy ismeretlenek feltörik vagy ne adj isten eltulajdonítják gépjárművét. Ebből kifolyólag a legtöbb gépjármű – legyen az magán vagy céges autó – rendelkezik valamilyen szintű védelemmel.

Egy megfelelő autóvédelmi rendszer megvásárlása és beépítése napjainkban már nem túl költséges dolog, azonban alaposan meg kell fontolnunk, hogy mely megoldás a számunkra legmegfelelőbb. Véleményünk szerint a műholdas (GPS) gépjárművédelem jelenti a legmegbízhatóbb védelmet minden gépjármű számára. Cikkünkben röviden bemutatjuk ennek előnyeit.

Hogyan működik?

A gépjárműbe szerelt telematikai eszköz a GPS műholdak segítségével határozza meg a gépjármű pozícióját, majd különböző telekommunikációs csatornán keresztül eljuttatja azt, illetve más egyéb a gépjármű működésével kapcsolatos információt az adatgyűjtő szerverhez. 

Elsősorban azokat funkciókat tartalmazza, amik az utólagos nyomkövetést szolgálják, így ezen keresztül tekinthetőek meg többek között a gépjármű által megtett útvonal, az üzemanyagmérés eredményei, a gépjármű vezetőjének adatai a sofőrazonosítás funkción keresztül. A valós idejű szoftverben pedig a monitoring funkciók kerültek kialakításra. Az ASGPS telepítését követőn online járműkövetés valósítható meg, ami lehetőséget ad a gépjárműpark operatív irányítására. Az ASGPS lehetőséget ad egyénileg beállított riasztási folyamatok kialakítására is.

A járműkövetés szolgáltatás teljesen beépülhet a vállalatok kontrolling folyamatába, és a valós megtakarításokon keresztül nagyon gyors megtérülést generálhat.

A logisztikai támogató rendszer által alkalmazott GPS alaptechnológia és a támogató informatikai központ segítségével naprakészen, valós időben lehetővé válik a jármű álláspontjainak, útvonalának elemzése, illetve a céleszközök egyes állapotainak monitorozása, elemzése. Az ASGPS szolgáltatás célja a biztonság és az ellenőrzés hatékonyságának növelése, a gépkocsivezetők, a rakomány és a jármű védelme a feltörés és a lopás ellen. Megoldottá válik az útvonal nyomon követése és dokumentálása biztosítási és statisztikai célból, valamint az azonnali intézkedés baleset, a jármű meghibásodása, műszaki probléma vagy a vezető rosszulléte esetén.

Mire képes az ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer?

Ajánlatot kérek ASGPS műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszerre!

 

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems