A gépjárművek műholdas (GPS alapú) követése eddig jellemzően csak a nagyobb flottával rendelkező vállalkozások kiváltsága volt, azonban az utóbbi időben mind a szükséges eszközök ára, mind pedig a szolgáltatások havi díja jelentős mértékben csökkent. Ennek köszönhetően már a kis- és középvállalkozások számára is könnyen elérhetőek ezek a rendszerek.

Az autóvédelmi rendszer lelke, egy a gépjárműbe beépített eszköz, mely a beépített GPS vevője segítségével veszi műholdak jeleit, és a szintén beépített GSM-modul segítségével eljuttatja a koordináta és sebesség adatokat egy központi szervernek. A szerver rögzíti az adatokat, amelyekhez a felhasználók egy egyszerű internetes felületen férhetnek hozzá (számítógépről, táblagépről, és okostelefonról is), megfelelő felhasználónév és jelszó birtokában. Itt megtekinthetik a koordinátákat lista formájában, vagy térképen, továbbá különféle elemzéseket, lekérdezéseket hajthatnak végre. Emellett a szerver gyakran aktívan maga is elemzi az adatokat, és a beállításoktól függően, emailben vagy SMS-ben értesítést küld, ha egy adott gépjármű elhagyott egy területet, vagy éppen túllépte a megengedett sebességhatárt.

Hogyan teszi hatékonyabbá egy cég működését egy ilyen rendszer? 

Azáltal, hogy interneten folyamatosan nyomon követhető a járművek aktuális helyzete, jóval hatékonyabbá válik a fuvarszervezés. Emellett mivel a rendszer naplózza a megtett kilométereket, a gyanúsan magas átlagfogyasztás figyelésével kiszűrhetővé válnak az esetleges üzemanyagcsalások. Nem utolsósorban pedig mindenki ismeri az útvonal nyilvántartás adminisztrációs terheit. Egy ilyen rendszer ezt automatikusan képes előállítani, ezáltal is rengeteg munkát megtakarítva használójának.

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems