Magyarországon az eltulajdonított gépjárművek, mintegy 80 % -a nem kerül vissza a tulajdonosához. Erre a komoly problémára jelenthet megoldást a műholdas gépjárművédelmi rendszer.

Mi az a GPS?

A GPS (Global Positioning System) egy olyan, az Amerikai Egyesült Államok (USA) védelmi minisztériuma által kidolgozott műholdas helyzetmeghatározó rendszer, melynek segítségével lehetőség van arra, hogy a Föld 98 %-án meghatározható legyen a vevőberendezés pozíciója.

Mire használható?

A GPS technológiai előnyeit széles körben kiaknázzák, például vitorlázás, polgári légi irányítás, valamint az árufuvarozás terén, és nem utolsó sorban biztonságtechnikai, gépjárművédelmi célokra. A nem hadászati célra történő felhasználás esetén, pontossága 5 méteren belüli.

Miért pont a műholdas gépjárművédelem?

A normál riasztók és mechanikai védelmi berendezések idővel kiiktathatók, így végső soron a gépjármű ellopását sem tudják megakadályozni. Ezzel szemben a GPS alapú technológia segítségével a gépjármű távfelügyeleti rendszerbe köthető, a nem kívánt esemény bekövetkeztéről azonnal értesülünk, ezáltal sokkal valószínűbb gépjárművünk megtalálása, szemben azzal, ha nem használunk műholdas autóvédelmet.

Ajánlatot kérek

Ügyfeleink

Tekintse meg kiemelt ügyfeleinket akik az elmúlt 6 évben megtiszteltek bizalmukkal!

bat
DEH-Draexlmaier
goodwill
hambau
imperial
intermetal
mediaworks
mol
schrack
sews-ceh
waberers
vtl_systems